Selim sonuçtan çok memnun

Bonveno Yanlış Sigara Verilmesi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2024 11:01
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Sorun bonveno müşteri hizmetlerinin geri dönüşü ile çözüldü. İlgililere teşekkürler.”

13 Eylül günü Metro marketler bünyesinde bulunan Bonveno Mecidiyeköy Şubesinden alışverişim sırasında kasa görevlisinden 5 paket Camel White rica ettim. Kendisi sigara alanından paketleri çıkarıp birini okutarak alışveriş poşetimin içine koydu. Sigara kullanıcısı değilim. Sigaraları eşime satın almıştım. Bilindiği üzere sigara paketlerinin hemen hepsi birbirinin kopyası gibi. Bir gün sonra eşim sigaraların farklı olduğunu (Marlboro Touch verilmiş) paketleri açınca anladı. Diğer gün ise (15 Eylül Pazar) Bonveno Mecidiyeköy Şubesine giderek durumu kasada bulunan görevliye anlattım. Kendisi mağaza sorumlusuna seslenerek durumu anlatmaya başlayamadan mağaza sorumlusu "öyle istenmiştir, öyle verilmiştir" cümlesi ile konuya girdi. "Sigara da değişim yok, biz bir işlem yapamayız" ikinci cümlesi ile konuyu kapattı. Son olarak da fişime bakıp "zaten alalı da 2 gün olmuş" cümlesi ile bana yüklediği kusuru katlayarak bitirdi. Açıkçası Camel White ile Marlboro Touch arasında nasıl bir benzerlik var ve ben sigara kullanmayan birisi olarak hiç kullanmadığım ve daha önce hiç satın almadığım Marlboro Touch markasını nasıl sipariş verebileceğimi anlatmaya çalışırken mağaza sorumlusu yine aynı iki cümleyi tekrarlayıp durdu. Kısacası bendeniz 5 paket yanlış sigara veren kasa sorumlusu yerine kusurun sorumlusuymuşum. Ben de sinirlenerek açılmamış halde mağazaya götürdüğüm sigaraları kasada bırakarak kendilerine hediye ettim. Hafta içi Metro Marketlerin müşteri hizmetleri birimini arayarak yaşadığım olumsuzluğu kendilerine yukarıda anlattığım gibi aktardım. Telefondaki hanımefendi konu ile ilgileneceğini ve dönüş yapacağını söyleyerek benim telefonumu aldı. Aradan bir hafta geçmesine rağmen kasadaki kendi personellerinin kusuru ile ilgili hiçbir dönüş alamadım. Anladığım üzere kasa ve mağaza görevlileri kadar müşteri hizmetleri de aynı ilgi düzeyinde... Yaşadığım kaba-saba ve ilgisiz tavır karşısında da sanırım ben kusurluyum. Teşekkürler ve çok yaşa Bonveno...

24 Eylül 2024 08:32 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Geri bildirimin için teşekkür ederiz. Soru ve önerilerin için bize kolayca ulaşabilirsin. En kısa sürede sana yardımcı olacağız. Saygılarımızla.

26 Eylül 2024 14:23

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Bonveno Market'te İndirimli Ürünlerde Yetersiz Bilgilendirme Ve Saygısız Çalışan Davranışı

Sevil
31 Temmuz 2025 20:30