Seyhanlar Market (Bursa) Seyhanlar Market Çalışanları

31 Ağustos 2024 15:02

Seyhanlar Market Hamitler şubesinde çalışan tüm kasiyerler ilgisiz ve vurdumduymaz. Sabah markete gittiğimde ürünleri yavaş yavaş kasadan geçirip aynı zamanda karşıdaki diğer kasiyerle sohbet ediyor. 3 defa tütün ürünü istedim, duymuyor, dinlemiyor, arkadaşı ile konuşmakla meşgul ve tam 7 kez poşet istedim. Hanımefendi yine duymuyor. Sabır edip aldıklarımı bir an önce kredi kartı ile ödeyip çıkma telaşında iken, kasiyer hanım sohbetten ayrılmadığı için yemek kartı çıkışı yapmış ve sohbet ettiği arkadaşına işlemi yanlış yaptığını söyledi. Sohbet eşlikçisi geldi. Nakit ödeyin deyince sabrım sonuna geldi. Kızlar işinizi yapın, molada konuşun demeye çalışırken sırtını dönüp 'Yapıyoruz. Zaten işle alakalı konuşuyoruz.' dedi. Sanki duymuyorum da bir de yalan söylüyor. Bu söze karşılık, 'İş ile alakalı ise toplantı yapın, orada görüşün. Müşteri beklerken olmaz.' dedim. 'Vaktimiz yok.' dedi. 'Amirinize söyleyin o halde.' dedim ve bu arada hala sallamıyor, çekti gitti. Yanlış işlem yaptığı için işlemi iptal etti ve benden aldıklarımı tekrar poşetten çıkarmamı ve yeniden geçireceğini söyledi. Tam bir fiyasko. Lütfen yetkililer personel eğitimi ve müşteri memnuniyeti ile alakalı bir oryantasyon sürecinden geçirin. 31 Ağustos saat 12 gibi Hamitler şubesinde yaşandı.

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 01:23

Geçit Seyhan Market Personel Tavrı!

13 Şubat 2024 18:46
Asli sonucu yetersiz buldu