BMW Yeni X1 118sdrive Fren Arızası Ve Borusan İkame Araç Sorunu

Ozgun
15 Ağustos 2024 13:49

Merhabalar, aracım BMW Yeni X1 118 sDrive 2022 model. 12 Ağustos'u 13 Ağustos'a bağlayan gece yarısı aracımda gerçekleşen fren arızası ile BMW 7/24 yol yardımı ile görüşme gerçekleştirdim. Görüşme sonrasında aracın servise çekilmesi gerektiği ve kontrol sağlanması gerekliliği konusunda anlaştık. Ertesi gün servisten (Beyhan Oto Muğla) aldığım bilgiye göre, fren servo sistemindeki arızadan dolayı garanti kapsamında parça değişimi olacağı ve parçanın yurtiçinde bulunmadığından dolayı sipariş ile Almanya'dan geleceği belirtildi. Bu sürenin yaklaşık 1 – 1,5 ay süreceği söylendi. Bu süre zarfında tatilde olduğum Muğla'dan ikametgâhımın bulunduğu Aliağa/İzmir'e transfer gerçekleştirildi. 7/24 yol yardımı ile ikame araç konusunda görüşüldü, ancak iletişim kazasından dolayı (yol yardımı transfer için ikame araç talebim var olarak anlamış, ben değişim süresi boyunca talep etmiştim) ikame araç alınamadı ve transfer planlanarak Aliağa'ya geldim. Akabinde 14 Ağustos sabahı servis süresi boyunca ikame araç talebimi Borusan iletişim merkezine yaptım ve araç temininin servis tarafından karşılanacağını ilettiler, talebi açacaklarını belirttiler. Daha sonrasında dönüş yolunda aracımdan özel eşyalarımı almak için servise uğradığımda, ikame aracı bizim veremeyeceğimizi, Borusan'ın size ikame araç sağlayacağını söylediler. Borusan'ın bana bu şekilde söylemediğini ilettiğimde, 10 yıldır çalışıyorum. Bu süreç böyle ilerliyor. İsterseniz arayın, sorun diye bir dönüş aldım. 3 konu var burada; 1) Servis ve Borusan aynı gemideyken neden birbirlerini fişleme gereği duyuyor ve ben neden buna maruz kalıyorum? 2) Servisin söylemiş olduğu bilginin doğruluğunu sorguladığımızda haklı olduklarını görüyoruz; ben servise uğramasaydım bu durumu ne zaman öğrenecektim? 3) Müşteri olarak yaşadığım olumsuzluklar üzerine servisin bana yanımda olduğunu mu hissettirmesi gerekiyor yoksa siz arayın/görüşün/halledin diyerek kendi göbek bağımı kendim mi kesmem gerekiyor anlayamadım. Dün ve bugün gün boyu iletişim merkezinizi belli aralıklarla arıyorum. Sürecimin hızlanması için benden beklediğiniz bir şey varsa hızlı şekilde yerine getirmek isterim. Lakin sürecin uzaması beni yıpratmakta olup işe otobüs ile gitmek durumunda kalıyorum, günlük halletmem gereken işleri halledemeyecek duruma geleceğim gibi gözüküyor. Hafta sonu gelmesi sebebiyle de bu durum daha da trajikleşiyor.

15 Ağustos 2024 13:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Marka Hayal Kırıklığı

Müjdat
14 Ağustos 2024 20:13
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Fren Arızası: Güvenlik Endişesi

Arzu
22 Ekim 2024 00:57
Serra sonuçtan memnun

Serra
07 Ekim 2024 12:38
"Avcılar Borusan'daki Necat bey ve Tuğba hanıma teşekkürler"
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Fren Arızası

Anıl
29 Temmuz 2024 13:18
Mirkelam sonuçtan hiç memnun değil

Mirkelam
19 Haziran 2024 14:29