BMW Teknik Güncellemeye Rağmen Değiştirilmeyen Parça (Manifold)

Fatih
14 Ağustos 2023 17:32

101.000km'de 2015 model bir ikinci el BMW aldım. 100bin km bakımını yaptırdım ve kullanmaya başladım. Motor sıcak havalarda ekstra ısınma yapmaya başladı. Temmuz ayında ise eğer soğutucu gazinin değişimi için güncelleme çıkartıldı. Bu güncelleme kapsamında eğer sorun var ise emme manifoldunun da değişmesi gerektiği teknik güncellemede yazılı halde olmasına rağmen benim aracımdaki emme manifoldu arızamın kullanıcı hatası kaynaklı olduğundan dolayı değişim yapmadılar. Bu değişimden sonra motorum ekstra ısınma yapmadı fakat emme manifoldu arızalı olduğu için aracımda performans düşüklüğü yaşıyorum. Bu kadar düşük kilometre bir araç için yaşanması ekstrem bir durum olan manifold arızası için eğer sisteminin normal çalışmaması manifoldu etkilemiş olabilir diyorum fakat durumu anlamak istemiyorlar. BMW kalitesine ve müşteri memnuniyetine yakışmayacak bir olay ile karşılaştım. Müşterilerine çözüm üretmek yerine sorumluluk almak istemeyen bir yaklaşımda bulundukları için bir daha Borusan veya BMW grubu araclari kullanmayı düşünmüyorum.

14 Ağustos 2023 17:54 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Osman sonuçtan hiç memnun değil

BMW Araçta Çözülmeyen Arızalar Ve Güven Kaybı

Gürkan sonuçtan çok memnun

Sürekli Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Çözüm

Gürkan
22 Ekim 2025 20:49
"Şikayetimin üzerine aynı gün BMW genel müdürlükten dönüş sağladılar ertesi gün Maslak otomoll’BMW’den s** hanım aradı çok kibar çok anlayışlı bir şekilde karşıladı gerekli kontroller için randevu verildi otomoll’de özkan bey karşıladı gerekli gözlemleme yapıldı yazışmaları sağladı öncelikle saadet hanım’a sonrasında kendisinede çok teşekkür ederim hızlı sonuç hızlı çözüm için her ne kadar BMW kronik arızaları var deselerde bu gibi anlayışlı çalışan ve BMW anlayışı birleştiğinde kesinlikle BMW markanın her modeline binmeye değer her şey için teşekkür ederim ( yapılan işlemlerden kesinlikle ücret alınmadı )"
Sürekli Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Çözüm
Tüm 116 Şikayetlerini Gör