Aydemir sonuçtan hiç memnun değil

BMW Sağlam Verdim Hasarlı Aldım

Aydemir
28 Mayıs 2024 01:31

Borusan Avcılara sıfır aldığım S1000RR motorumu 1000 km bakımına bıraktım. Teslim ederken resimlerini çekip teslim aldılar. Teslim aldığımda anahtarı verip motorunuz park alanında deyip teslim ettiler. Depoda kocaman bir çizik vardı. Bunun nasıl olduğunu sorduğumda kameralara bakıp döneceklerini söylediler. Çiziğin orada olduğunu tespit ve kanıtladığımız halde, ibraname karşılığında motoru boyamayı teklif ettiler. Teslim alırken teslim formu imzalatmadılar. Ben de mahkemeye verip değer kaybı davası açtım.
Koskoca firmada elemanlarının yapmış oldukları hatayı kabullenmeyip basit çözümlerle kurtulmaya çalışıyorlar. İnsanları mağdur ediyorlar. Borusan Avcılara güvenim tamamen yok oldu. Kurumsallıktan çok uzak bir firma.

06 Haziran 2024 09:45

Borusan'a sıfır motosiklet 1000 bakımına bıraktım deposunun üstü çizik içinde teslim ettiler üstüne üstlük boyayalım ya da 1 bakım verelim başka yapabilecek bir şeyimiz yok dediler okan benim % 20 değer kaybım oldu hiçbir kurumsallık ve güvenilirlik kalmamış bir daha asla hiçbir şey almam ve servislerine uğramam.

Ek
Ek
06 Haziran 2024 09:44

28 Mayıs 2024 08:51 (Şikayetten 7 saat sonra)

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
14 Mayıs 2025 09:46
Servet sonuçtan çok memnun

Servet
29 Ekim 2024 22:36
"BMW Markasına özellikle de Borusan İstinye çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum gerekli işlemleri yapıp mağduriyetimi giderdikleri gibi beni anlayarak kendi sorunlarıymış gibi yaklaşımla çözüme ulaştırdılar"
BMW S1000RR Yağ Kaçağı Ve Servis Sorunları
Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

BMW S1000RR Motosikletimde Şasi Yamukluğu Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Tarkan
27 Ekim 2025 12:28
bmw-s1000rr-motosikletimde-sasi-yamuklugu-sorunu-ve-cozum-eksikligi-4.pdf
bmw-s1000rr-motosikletimde-sasi-yamuklugu-sorunu-ve-cozum-eksikligi-1.jpg
Fırat sonuçtan çok memnun

Fırat
18 Nisan 2024 17:36
"Borusan yetkili servisine Özgörkey otomotiv e ve, sorunun ilk gününden beri müşteri gibi değil de kendisinin sorunu gibi koşan arayan uğraşan Öncelikle İhsan Akgün'e ve telefon ile koordinasyonu sağlayan Çeten Hanım'a çok teşekkür ederim. BMW ye olan aşkımı tekrar yeniden sevdiren özellikle ihsan kardeşime teşekkür ederim."