BMW Kapı Kolu Erimesi: Kronik Sorun Çözülmüyor

BMW Kapı Kolu Erimesi: Kronik Sorun Çözülmüyor
29 Kasım 2024 09:421.484
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
Kapı kolları Kosifler Oto tarafından ücretsiz olarak yenisi ile değiştirildi. Ücretsiz check up yapıldı ve araç içi parfüm kiti hediye edildi. Teşekkür ediyorum ilgilerinize.

BMW 3.20 i ed aracımın iç kapı kolu tutamağı zift gibi erimiş vaziyette. Peçete kullanarak kapımızı kapatabiliyoruz. BMW gibi büyük bir markanın kronik olan bu sorunu çözmemesi, araçları yetkili servislere çağırıp yenileme çalışmaları yapmaması marka adına üzücü bir durum. Yetkililerin bu konuda gerekli işlemleri başlatmasını talep ediyorum.

29 Kasım 2024 10:25 (Şikayetten 42 dakika sonra)

2 Aralık 2024 09:50

BMW Borusan müşteri temsilcisi beni arayarak şikayet kaydı oluşturdu. Yetkili servis tarafından aranacağımı söylediler. Henüz geri dönüş olmadı, beklemedeyim.

8 Aralık 2024 13:39

Antalya Kosifler Oto tarafından arandım. Gerekli işlemleri başlatmak üzere adıma kayıt açtıklarını belirttiler. 4 gündür beklemedeyim.

25 Aralık 2024 16:23

Değerli Süleyman G., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

26 Aralık 2024 13:56

27 Ağustos 2023 21:491.180

BMW 3.20i aracımın kapı kolunun tutma yerleri ilginç ve BMW kalitesine yakışmayacak şekilde eridi. Daha önce hiçbir araç...

24 Aralık 2024 14:171.643

"İlginiz için çok teşekkür ederim."

29 Ağustos 2024 17:301.306

"Parça değiştirilmesi işlemleri hemen başlatıldı. Simge hanıma ilgisi için teşekkür ederim."

BMW F30 Kapı Kolu Erimesi

18 Kasım 2023 16:111.640

"BMW şirketine teşekkür ederim. Aynı ilgiyi yetkili servisten de bekli. Servis tarafından Henüz dönüş sağlanmadı."

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed