Beytuhan sonuçtan çok memnun

BMW F40 27K Km'deki Aracımın Devir Ve Hız İbrelerinin Görünmemesi

06 Haziran 2024 21:06
Beytuhan'ın Teşekkür Mesajı
“Yaşadığım sorunu Borusan Oto ve bayiisi Öztorun Oto ilgili bir şekilde çözüme kavuşturdular. Çok teşekkür ederim.”

27.000 km'deki BMW F40 aracımın hayalet ekranda hız ve devir ibreleri silikleşip görünmemeye başladı. Karanlık modda gece moduna geçip normal turuncu renkte yanıyor ama ışığa çıkınca tekrar silikleşiyor. Bundan önceki aracım 95.000 km'deki F20 idi ve kilometresi yükseldiği için masraf çıkarır endişesiyle satıp yenisini aldım ama aldığımdan beri ufak ama sinir bozucu arızaları yüzünden aracımı keyifle kullanamadım. Keşke eski aracımı satmasaydım diyorum. Servisle iletişime geçtiğimde aracımın 2 yaşından büyük olduğu için ekran ücretini benim ödemem gerektiği söylendi. 27.000 km'deki aracın ekranının silikleşmesi sanki kullanıcı hatasıymış gibi? Yetkili servis bakımlı olan aracımda bu sorunu yaşamam ve aracımın yetkili servis bakımlı olmasına rağmen markanın sahip çıkmaması beni çok şaşırttı.

07 Haziran 2024 08:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

13 Haziran 2024 11:01
13 Haziran 2024 12:34

Erdal

Yanıtınız için teşekkürler. Umarım benzer sorunla tekrar karşılaşmazsınız bende bu araçtan almayı düşünüyorum kroniklerini araştırırken bu durumla karşılaştım. Araştırınca soğumadım değil.

Erdal

Merhaba Tecrübe ettiğiniz konuyla ilgili bir sorum olacak. Servis değişim yapıyor güzel ancak taktığı ekranda da aynı sorunla karşılaşılmayacak mı.

Beytuhan

Tabii ki öyle bir ihtimal var ancak öztorun BMW servisi kullanıcı için olan en iyi senaryoyu yaptı ve ekranı değiştirdi

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
09 Mayıs 2024 20:37
2020 BMW 1.18 Kronik Kadran Ve İbre Arızası
Hünkar sonuçtan hiç memnun değil

BMW 116d Gündüz Modunda Gösterge Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Hünkar
18 Şubat 2025 13:06
BMW 116d Gündüz Modunda Gösterge Sorunu Ve Servis İlgisizliği
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Cem
30 Nisan 2024 01:02