Cem sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 01:02

2020 Model, 68.000km'deki BMW 2.16d aracımın gösterge panelindeki ibresinin ışıkları söndü.
Rakamlar var fakat kaçta gittiğinizi anlayamıyorsunuz yine devir saati de nereyi gösteriyor bilemiyorsunuz.
Konu ile ilgili araştırma yaptığımda bunun kronik bir sorun olduğunu öğrendim.
Araca ikinci el almıştım ve garantisi de bitmişti. 3/4 yıllık bir otomobilde gösterge panelinin arıza yapması ve bunun kronik olması kabul edilemez bir durum.
20 yıllık 30 yıllık otomobillerde dahi böyle bir arıza ile karşılaşılmıyor
yurt dışında bu sorunun Garanti süresi sonrasında da Yetkili servisler tarafından ücretsiz çözülebildiği Forumlarda yazıyor
Ben de BMW Türkiye ve Borusan otomotiv yetkililerinden sorunumun çözülmesini rica ediyorum

30 Nisan 2024 08:21 (Şikayetten 7 saat sonra)

23 Mayıs 2024 19:41

Borusan yetkili Servis'e davet edildim Aracım yaklaşık beş gün serviste kaldı, yurt dışı ile görüşmeler sağlandı. Üretici BMW destek olacağını iletti, fakat bize düşen bir rakam varmış uzun süre o rakamın netleşmesini bekledik. Yurt dışında aynı problemin garanti süreci sonunda tamamen ücretsiz değişimleri yapılmasına rağmen benden tüm indirimlerin sonunda 30.000 TL gibi bir ücret talep edildi. BMW de bunun kronik bir sorun olduğunu kabul ediyor Ürününün tamiri de mümkün değil, Sorunum çözülmezse 2020 model BMW aracımı çalışmayan gösterge paneli ile kullanmaya devam edeceğim. Bu çok üzücü bir durum

Erdal

30 Eylül 2024 20:49

BMW İyi Niyet Garantisi Sorunu Ve Mağduriyeti

Tarık
25 Haziran 2024 18:32
Osman sonuçtan hiç memnun değil

BMW Araçta Çözülmeyen Arızalar Ve Güven Kaybı

Osman