Fatih sonuçtan çok memnun

BMW De Yaşadığım Mağduriyet

21 Ağustos 2024 17:04
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Tarafıma hızla ulaşılarak ikame araç sağlandı ve yaşadığım problem çözüldü. Gün içinde defalarca aranarak an be an sorun ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Borusan'a ve benimle iletişime geçen çalışanlarına teşekkür ederim. Umarım gümrük onayı bir an önce gerçekleşir ve kendi aracıma kavuşurum”

BMW 3 serisi almak için Çayyolu'nda olan bayinize gittim. Aracı beğendim ve 200 bin tl lik kapora ödedim. Sonrasında aracın 7 gün sonra geleceği yazması nedeni ile şahsi aracımı satışa çıkarttım ve aracımı hızlı satılması için ederinden yüzde 5 ucuza sattım. Kredi başvurumu tamamladım ancak finalde bunlar tamamlandıktan sonra müşteri temsilcisi bu sürenin gümrüğe gelme süresi olduğunu belirtti. Araç 3 gündür gümrükte TSE onayı bekliyor daha alınamadı ve sonrasında sevk süreci var ve ben aracımı bu bilgilendirmelerin hiçbiri yapılmadığı için erkenden ve ederinden ucuza sattım. İkame araç isteğim de reddedildi. Ben Ankara'da bir doktorum gece yarısı bile hastaneye gitmem gerekiyor. Bu nedenle ciddi mağduriyet yaşıyorum

21 Ağustos 2024 17:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Ağustos 2024 15:47
23 Ağustos 2024 19:36