Taşkın sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 15:56
Taşkın'ın Teşekkür Mesajı
“Çok kısa bir süre içerisinde dönüş yaparak çözüm üreten Borusan Otomotiv'e teşekkür ederim.”

BMW 316i 2012 model aracımın sağ ve sol (ön-arka) kapı kollarındaki plastikler eridi ve yapış yapış oldu. Temas edildiğinde ellerin yapış yapış olmasına neden oluyor. Ayrıca ön cam fitili çatlamalar oluşması sonucunda fitilin kırılıp parçalanması söz konusudur. BMW gibi üst segment bir arabada bu sorunların yaşanması üzücüdür. Henüz 100000 km.'de olan bir araçta bunların olmaması lazım. Kaldı ki bugüne kadar bütün bakımlarımı yetkili serviste yaptırdım. Yaptığım araştırmada bu sorunların kronik olduğunu gördüm. Kapı kollarının lastikleri ve ön cam fitil parçalanması konularında yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

13 Mayıs 2024 15:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Mayıs 2024 15:22
24 Mayıs 2024 15:59

Özkan sonuçtan çok memnun

Özkan
24 Mayıs 2024 14:06
"Şikayet mesajımda kısa bir süre sonra Önce BMW İletişim Merkezi sonra Gaziantep Erenler Borusan beni aradı ve söz konusu parçaların ücretsiz değişeceğini ve parça siparişi oluşturulduğunu söyledi. Gaziantep Erenler ve Pınar Hanıma teşekkür ederim."

Hüseyin
24 Temmuz 2023 11:41
BMW Aracının Kollarındaki Ve Ön Cam Fitilinde Ki Kronik Sorun

Fırat
03 Ağustos 2025 00:56
Mehmet sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2025 13:34
"BMW markası kendine yakışına yapıp ürünün değişimini bugün sağladı. Markaya ve aracımla ilgilenen Berkant beye teşekkür ederim"
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
16 Şubat 2024 10:35
"İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili net çözüme gittiler. Herhangi en ufak sorunla karşılaşmadık."
BMW Kronik Sorununu Olan Kapı Kolu İçi Erimesi
BMW Kronik Sorununu Olan Kapı Kolu İçi Erimesi