BMW 2011 520d F10

11 Mayıs 2023 22:22

BMW'nin yıllar sonra tek atımlık bir kurşun olduğunu anladım. O kurşunu atmasanız da kendi kendini eritiyordu zaten. BMW araçlarda yaşanan kronik sorunlar bende de mevcut; ön cam fitil dökülmesi, çözülemeyen yağ kaçağı, su eksiltme, dış kapı kolu aşınması, iç kapı tutacaklarının erimesi, kapıların açılmaması, düğmelerin soyulması, bagaj amortisörlerinin bozulması vs. 2023 şubat ayında 2011 520d F10 aracım ilk defa bir kaza geçirdi. Doğru düzgün tamir edilmesi sorun çıkmaması için sigortacının söylediği yetkili serviste araç 10-15 gün kaldıktan ve 104.858 TL kayda girdikten sonra sonuç içeriye giren ses ve soğuktan yan koltukta oturanlar birbirini duyamıyor, aux çalışmıyor, diğer kapıların kapı kolu ledi yanmasına rağmen kazalı taraftaki LED yanmıyor.

Ses ve soğuk için dıştaki fitil değiştiği için içteki fitilinde değişmesi lazım kabul etmiyorlar, Aux için harici ekran var diyorlar kaza sırasında bile çalışıyor. Olup da bana sürekli tam da kaza anında bozulası varmış bozulmuş denmesi de ayrı canımı sıkıyor, kapı kolu ledi için kaza da olmadı diyorlar. Borusan'la görüştüm notlar alındı ama kaç ay olmasına rağmen herhangi bir aksiyon yok. Belki BMW'yi bundan önceki kullandığım aracın markasının sağladığı imkanlarla kıyaslıyorumdur belki de BMW'yi çok abartmışızdır. Bu basit durumda bile bu şekilde bırakılmam markaya olan güvenimi aşırı sarstı. Bu yüzden artık BMW'den uzak durmaya çalışacağım.

11 Mayıs 2023 22:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

15 Mayıs 2023 21:46

Faturalar yeterli mi?

16 Mayıs 2023 11:26

Sertaç sonuçtan çok memnun

Sertaç
01 Ağustos 2023 13:14
"BMW ve Au otomotiv (Ankara) ya çok teşekkür ederim. İyi ki BMW..."
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arıza Yapan BMW 1.16i İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Özgür
01 Temmuz 2025 15:27
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

BMW G20 Arka Balata

Tamer
15 Temmuz 2023 13:50
Arda sonuçtan çok memnun

Arda
10 Ocak 2025 17:14
"BMW gibi bir markaya sahip olmanın ayrıcalığını, Borusan'ın şikayetime yetkili servisleriyle birlikte dakikasında dönüş yapmasıyla bir kez daha anladım. Sorunun çözüm süreci, İzmir otomol yetkili servisin yaklaşımı, bir "sadık müşteri" daha kazandırdı. Ülkedeki diğer kurumlara örnek (ihtiyaç) olan kurumlarsınız. Kurumsallığınıza sağlık. Teşekkür ediyorum."
BMW Ön Cam Fitili Sorunu: Premium Markaya Yakışmayan Parça
BMW Ön Cam Fitili Sorunu: Premium Markaya Yakışmayan Parça

BMW Eski Model Araçları Yetkili Servislere Götürmeye Neden Devam Etmemeli?

Onur
17 Mayıs 2023 23:12