12 Aralık 2023 01:313.735
Erman'ın Teşekkür Mesajı
Yaşamış olduğum problemle ilgili tarafıma çok hızlı bir şekilde BMW müşteri temsilcisi tarafından dönüş yapıldı. Yaşadığım ile en yakın BMW yetkili servise yönlendirildim. Ve gerekli iletişim sonucunda problemim çözüldü ve gerekli işlemin yapılması için servis tarafından randevu oluşturuldu. Özellikle bu süreçte İzmir Ege BMW Yetkili Servisinde benimle iletişime geçen Hediye hanıma teşekkürlerimi iletiyorum. Hem süreci hızlandırdı hem de çözüme ulaştırdı.

2014 model, f20 BMW 116ed aracımın ön cam silecek altı ızgarasında ciddi deformasyon oluştu. Aracımın ön camın alt kenarı boyunca uzanan fitil, taşlaşmış ve parça parça dökülüyor. Yağışlı havalarda ve araç yıkandıktan sonra içeri su aldığını fark ettim. BMW gibi dünya markasına bu yakışmıyor. Henüz 9 yılını bile doldurmadan böyle bir sorunla karşılaşmak beni şaşırttı. Daha alt segment markaların, çok eski model araçlarında bile görülmeyen bu tür bir sorunun BMW gibi Premium bir markanın araçlarında meydana gelmesi üzücü. Borusan yetkililerinden, BMW markasına yakışır bir şekilde bu sorunumun en kısa zamanda çözülmesi için gerekenin yapılmasını rica ederim.

12 Aralık 2023 07:49 (Şikayetten 6 saat sonra)

Erman
20 Aralık 2023 12:16

Begum
Benzer Şikayeti Var
24 Aralık 2024 12:09

Yazdım buraya. Beni de aradılar ama önce kontrol etmeleri gerekiyormuş. Kullanıcı hatası mı fabrika mı diye. İnşallah çözülür

Begum
Benzer Şikayeti Var
23 Aralık 2024 17:42

Ücret aldılar mı aynı sorun bugün bende de oluştu.

21 Ağustos 2024 16:343.428

"Öncelikle şikayeti bıraktıktan sadece 1 saat sonra ilgili müşteri temsilcisi Sinem Hanım arayıp sorun ile ilgili kaydımızı açtı. Ve 1 hafta içerisinde serviste ücretsiz garanti dahilinde değiştirildi. Toyota alacağınıza BMW alın en azından arkasında duruyorlar. İlgilenen müşteri temsilcime, Borusan Esenboğa 'ya teşekkür ederiz. Mağduriyeti en hızlı şekilde çözdüler"

BMW 116ed'de Deformasyon Ve Su Sızıntısı Sorunu

6 Ocak 2025 23:491.347

"Sorunumun giderilmesinde göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim"

BMW 1.16d Ön Cam Izgarasında Erken Deformasyon Sorunu

25 Şubat 2025 14:53996

2014 model, f20 BMW 1.16d aracımın ön cam silecek altı ızgarasında ciddi deformasyon oluştu. Aracımın ön camın alt kenar...

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed