2020 Model BMW 320i First Edition M Sport

2020 Model BMW 320i First Edition M Sport
Yilmaz
19 Temmuz 2024 23:58

Merhaba, 2020 BMW 320i sorunları: BMW 320i vites topuzu çatlaması, vites konsolu çatlaması, diferansiyel arızası, bagaj elektrikli amortisör arızası, klima menfezlerinin çatlaması, su devirdaim pompası arızası. Bunların hepsi hem BMW Borusan Samandıra hem de Kosifler Oto Bostancı yetkili servislerde kayıtlı arızalardır. Bu aracın tüm bakımları BMW yetkili servislerinde yapıldı. 2020 model 320i First Edition M Sport bir araç. Garantisi bitmeden diferansiyeli ve vites topuzunu değiştirdiler (garantiden). Ancak vites konsolu piano black plastik çatlaması, bagaj elektrikli amortisörü, su devirdaim pompası, klima menfez çatlaması fabrika hatası olduğunu düşünüyorum. 3,5 yaşındaki bir araçta, hele ki BMW gibi bir markanın yukarıdaki yazılı olan arızaları vermesi kalitesiz ürün kullanılmış olmasından kaynaklıdır. Yetkili serviste garantisi bitmiş bir araç olduğunu söyleyip ücretli yapılacağını tarafıma bildirmişlerdir. Kosifler Oto Bostancı ve Borusan Samandıra yetkili servislerin her ikisi de yapacak bir şey yok, ret verdiler. Garantiye girmiyor dediler. Ben de bu üretim hatası kaynaklı olan arızaların garanti kapsamına alınmasını istiyorum. Şikayetçiyim.

20 Temmuz 2024 08:33 (Şikayetten 8 saat sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

BMW 320i'de 54.000 Km'de Diferansiyel Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Şoku

BMW 320i G20 Modelde Kronik Su Pompası Arızası Ve Yetkili Servis İlgisizliği
Gürkan sonuçtan çok memnun

Gürkan
14 Eylül 2024 12:35
"Garanti kapsamında olan ve aylardır ateşleme arızası devam eden aracımın arızası BMW ye şikayet edilmesinden 10 gün sonra tamamen giderildi. Borusan Samandıra servisi aylardır çözemediği sorunu BMW 'nin müdahil olmasıyla mucizevi bir şekilde (! ) halletti. BMW pişmanlık değildir, profesyonelliğe yakışmayan zihniyetle servis hizmeti veren servis / ustalar pişmanlıktır. Ayrıca aracın uzatılmış garantisi kapsamında arıza tespiti/ giderilmesi için serviste kaldığı yaklaşık 2 (iki) aylık sürenin garanti süresine eklenmesi talebime, defalarca arayıp talepte bulunmamam rağmen, olumlu ya da olumsuz bir kez bile dönüş yapmayan Borusan Otodan hala bir cevap bekliyorum."

Hakan
11 Şubat 2024 19:23
BMW 5 Aylık Sıfır Araca Ücretli Onarım Maliyeti Çıkardı!