Blue Diamond Tektaş Yüzük Sararması

8 Ekim 2023 15:376.030

Eşimin evlenme teklifi yapmak için 1,5 yıl önce aldığı Blue Diamond tektaş yüzüğümün alt kısmı aşırı derecede sarardı sanki pırlanta değil de bizi kandırmışlar gibi hissediyorum. Çözüm olarak kesinlikle parlatabiliriz teklifinizi kabul etmiyorum. Gümüş yüzük almadık çünkü.

18 Kasım 2023 20:59

Yüzüğümü Antaya Blue Diamond mağazasına getirdim ve müşteri hizmetleri bana 8 ayar olduğunda sararma olabileceğini söyledi 14 ayarda olmaz dedi ama benim yüzüğüm zaten 14 ayar Mağazaya gittim oradaki beyefendi de öyle dedi sonra ben benim yüzüğü. 14 ayar dediğim ne diyeceğini bilemez bir halde bana haklı çıkmak için birkaç cümle söyledi o da çalışandır bir şey demiyorum ama yani kimin ne dediği belli değil doğru nedir bilemiyoruz artık. Yüzüğümü parlatmak için verdim bana ilk aldığım haldeki gibi geldi teşekkür ediyorum ama bana bir bilgilendirme yapılmadı şu yüzden böyle bu yüzden böyle gibi bilgi dahi verilmedi bana bilgi verilmesini istiyorum. Onun dışında sertifikamı da yanında vermiştim ama bana geri gelmedi kim bilir nerede kayboldu

9 Aralık 2023 23:00

Enes
Enes
Benzer Şikayeti Var
26 Ekim 2023 17:46

Benim yüzüğümde 2 ayda karardı 8 ayar yüzük kararır illaki dediler ne bekliyordunuz der gibi.

Hayal Kırıklığı Yaratan Pırlanta Yüzük

Ayça
20 Kasım 2024 10:454.488

Evlilik teklifimde Blue Diamond'dan alınan baget pırlantamın taşı düştü. Pırlanta alınalı daha üç ay ya oldu ya olmadı. ...

Hayal Kırıklığı Yaratan Pırlanta Yüzük

Blue Diamond Tamire Giden Yüzüğün Taşı Yamuk Tamiri