Deniz sonuçtan çok memnun

Blue Diamond Ödemiş Şubesi Kaba Hizmet Eller Cepte Satış

14 Eylül 2024 19:46
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim. Sorun içime sinecek şekilde çözüldü. Memnuniyetle urunu kullanabilirim”

Ürünü bugün aldım. Çok güzel bir ürün, severek kullanırım. Ancak İzmir Ödemiş şubesinde bir gözlüklü satış elemanınız var ki her kadının hakkı azar der gibi ürünü teslim etti. Parasını ödemeseydim hayatta almazdım. Hem muallak konuşuyor hem kaba hem itici hem elleri cepte. Hem bağırarak hem ağlayarak çıktım resmen, her yere şikayet etmeye karar verdim. Müşteri haklıdırı geçtim. Bir müşteri ile elleri cepte konuşmak nedir? Hiç mi eğitim vermediniz? Böyle insanları mı işe alırsınız? Pırlanta gibi özel bir ürünü satıp kaba insanları nasıl bulursunuz? Ödemiş Blue Diamond şubesi asla gözlüklü şahsın tavırlarını hak etmiyor. Her kadının hakkı olan pırlanta azar değil. Acilen şubeniz değiştirilmeli ya da şahıs...

Deniz
Deniz
26 Eylül 2024 15:20

Satın Alma Sırasında Verilen Değer Garantisi Yerine Getirilmedi, Tektaş Pırlantam Değerinin Altında Alınmak İsteniyor

16 Ekim 2025 13:42

Çiğli D Diamond Mağazasında Saygısız Ve Kötüleyici Yaklaşım

11 Ekim 2025 15:50

Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

26 Ocak 2025 14:10
Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Blue Diamon Yuvamı Dağıtıyor

14 Eylül 2024 18:38