Hayal sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 22:30

İstanbul'daki Mall of İstanbul'da 2 Şubat Cuma günü evlilik teklifi için bir yüzük satın aldım. Adana'ya götüreceğimi söyledim ve istediğim yüzüğün bir hafta ila 15 gün içinde teslim edileceğini belirttiler. Ertesi gün yüzüğün hazır olduğunu, gelip alabileceğimi söylediler. Yüzüğü aldım, her şey güzel görünüyordu; ancak Adana'ya geldiğimde yüzüğün kusurlu olduğunu, taşlarının kararmış olduğunu fark ettim. Ayrıca verdikleri hediye olan yaşam çiçeği kolye de yamuktu. Aradığımda, değişimin 15 gün sonra yapılacağını ve Adana'daki mağazada değişimin mümkün olmadığını söylediler. Mall of İstanbul şubesindeki Ö*** Bey ve S*** Hanım'ın bilgi birikimleri olmadığını düşünüyorum. Birbirinden farklı şeyler söylüyorlar; biri iade edebileceğimi, diğeri ürünü mağazaya getirmem gerektiğini belirtiyor. Ben evlilik teklifi yapacağım ve aldığım ürünü nasıl geri getirebilirim? Paramla rezil olmak bu olsa gerek. Yaklaşımları çok yanlış. İade etmek istediğimde, üç gün önce aldığım 23 bin TL değerindeki üründen yüzde 40 kesinti yapılacağını söylediler. Ben bu ürünün iadesini istiyorum, üründen soğudum. M1 şubesinde başka bir ürün seçmeyi düşündüm ancak hiçbiri bütçeme uygun değil ve 9 bin TL fark çıkıyor. Siz böyle mi insanları memnun ediyorsunuz? Kusur sizde ve bu kusuru telafi etmek size düşüyor. Asla ve asla bir daha kimseye önermeyeceğim.

12 Şubat 2024 09:29

Hiçbir dönüş sağlanmadı halen

16 Şubat 2024 22:38
Blue Diamond Kusurlu Baget Pırlanta

İki kere aradılar beni müşteri hizmetlerinden her yerde olduğu gibi kendilerini savundular doğanın izi diyorlar o siyah iki taş resimde de belli şaka gibiler soğuduğum bageti iade etmek istiyorum dememe rağmen yarı fiyatını keserek iade edebiliriz diyorlar yenisi için sipariş oluşturmuşlar haberim olmadan bendeyken yüzük helal etmiyorum CİMER'e de şikayet edeceğim tüketici haklarında resimlerde bile belli ya koskoca bir firmasınız hiç hoş değil

06 Mart 2024 09:23 (Şikayetten 23 gün sonra)

Değerli Misafirimiz; Telefon yoluyla görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Blue Diamond Misafir İlişkileri

Mine sonuçtan hiç memnun değil

Pırlanta Yüzüğüm Kırıldı Mağaza Çözüm Sunmuyor

09 Temmuz 2025 17:15
Pırlanta Yüzüğüm Kırıldı Mağaza Çözüm Sunmuyor
Ecem sonuçtan memnun

21 Kasım 2023 01:41
"Kesintisiz iade yapılmasa da %5 kesintiyle iade yapıldı, teşekkürler."

Atasay Anlaşmanın Dışında Eksik Gram Yüzük Verdi

23 Kasım 2023 15:52
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Mücevherat Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

29 Kasım 2024 21:30
Seda sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 11:18