Atasay Anlaşmanın Dışında Eksik Gram Yüzük Verdi

23 Kasım 2023 15:52

Mall Of İstanbul AVM Atasay şubesinden 3 Kasım'da 8300 TL bedelle yüzük aldım. Yüzüğün siparişini verdikten sonra Y**** isimli satış danışmanı, 3,76 gram taşları hariç sadece altının gramı olacağını söyleyerek sipariş fişini bize iletti. Daha sonra farklı bir şubede aynı barkodlu yüzüğün 7500 lira olduğunu öğrendik. Önemli değil dedik; ancak yüzüğü aldığımızda, taşları ile birlikte 2,76 gram geldiğini gördük. Fakat faturada 5 gram olarak belirtilmiş. Durumu ilettiğimizde 'bir şey yapamayız, arkadaş yanlış söylemiş' dediler ve 'nereye şikayet ederseniz edin' şeklinde cevap verdiler. 18 gün içinde aldığımız yüzüğün taşları düştü. Şubeye gidip durumu anlattığımızda 'bunlar olur, ne var ki' diyerek üstten bir tavırla bizi gönderdiler. Satış danışmanı, nakit ödeme yapmamıza rağmen bizi kredi kartı ücreti üzerinden hesap yaparak yanılttığını söylediğimizde alay eder gibi güldü. Ürünün ayıplı olması ve yalanla ürün satılması durumundan dolayı, ürünün iadesini ve ödenen ücretin geri ödenmesini talep ediyoruz. Kimse Atasay şubelerinden ürün alırken dikkatli olmalı ve aldıkları ürünün gramına dikkat etmelidir. En büyük pırlanta ve altın yalancısı oldukları açıktır.

23 Kasım 2023 16:00 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

İsa
İsa
23 Kasım 2023 23:19

Cevap bile yalan hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı aranmadım gerçekten en kötü kuyumcu firması lütfen bu şikayeti gören herkes bir kez daha Atasay'a giderken düşünsün

Seda sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 11:18
Handan sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 17:05
"Sorunum uzun uğraşlarım sonucu ürünümü satın almış olduğum Piazza Avm Atasay dan değil de Maltepe Park AVM den- tek seferde değil 2. Veya 3. Olması lazım- giderildi. Defalarca telefon konuşmaları, mağazalara gel git yaptım sonunda halloldu. Bugün Atasay tarafından tekrar aranıp hediye çikolata göndermek istediklerini söylediler müşteri temsilcisi Ece hanıma ilgisi ve nazik düşüncesi için teşekkür ediyorum. Tekrar aynı markadan ürün almayacağımdan eminim fakat en azından güncel yüzüğümle mutluyum. Umarım benim gibi bir başkası da aynı sorunu yaşamaz. Gerekli yaptırımların gerekli kişilere- Piazza Avm Atasay mağaza müdürü- yapıldığını umuyor iyi çalışmalar diliyorum."

12 Aralık 2023 23:38
Atasay Kuyumculuk Değişim İçin Verilen Ürün
Hanifebüşra sonuçtan hiç memnun değil

Hanifebüşra
28 Şubat 2024 15:40