Black&Decker Koskoca Black &Decker Dik Süpürge Faciası. Okuyun, Öyle Karar Verin.

11 Mayıs 2024 03:255.199

1 yıl evvel aldığım garantili Black Decker marka elektrikli dik süpürgenin durduk yere fırça başlığının dönmemesi nedeniyle firma merkezinin yönlendirmesiyle Adana yetkili servisine yolladım. Garanti kapsamında değilmiş bu kullanıcı hatasıymış, kullanıcı hatası olduğuna da genel merkezleri karar veriyormuş. 2800 liraya aldığım ürünün döner fırça başlığı ve ucuz bir filtre için 6800 TL istediler. Cihazın komplesinin şimdiki fiyatı o kadar, firmanın kendi sitesinde başlığın fiyatı da 2050 TL. Kabul etmeyip iadesini istedim. Adana'dan Niğde'ye 2 hafta yollamadılar. Genel merkezi araya araya göndertebildim ürünü ve kargo parasını ben ödedim. Ekli görsellerde görüleceği üzere ürün sapasağlam, düşürme vs de yok, sürekli başlığı kıl vs. De temizleriz, ürünün içindeki bir hata veya malzeme kalitesizliği den kaynaklı bir hatayı nasıl garanti karşılamaz, belki de tamirde edilebilir ufak bir şeydi. Black Decker asla ürününün arkasında durmuyor, genel merkeziyle de 0216 912 2313 numaralı numaradan görüştüm, yardımcı olmadılar. Ürünü sat, arkasında durma, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

25 Şubat 2025 11:03

Açıkçası iki markanın ürünü üzerinde yoğunlaştım. Bunlar "Grundig ve Black+Decker" idi. Ancak o kadar çok yorum okudum ki her ikisini de almamaya karar verdim. Diğer tüketicilerin söylediği gibi; ürünü sat gerisini boş ver. Yetkili teknik servis sorunları bu zamanda oldukça sorun. Bence bu konuda ticaret bakanlığının bir çalışma yapması gerekiyor.

9 Kasım 2024 15:17

Merhaba aslında sorunu rulo başlığı tutan yerde Kayış var (plastik rulman) o atmış ya da kopmuş oluyor. Tamiri çok kolay yolu tube da izleyin. Maalesef servis haksız yere garanti kapsamına sokmuyor üstüne abartılı servis ücreti istiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne verebilirsiniz

10 Aralık 2023 22:239.576

Black Decker marka dik süpürge aldım. 1 sene bile olmadan power tuşuna bastığımda motor çalışmadı. Yetkili servise gönde...

1 Destek

Black&Decker Hüsranla Sonuçlanan Süpürge Deneyimi

6 Aralık 2023 19:303.727

Black Decker marka dik süpürge aldım. Daha dört ay olmadan power tuşuna bastığımda motor çalışmadı. Yetkili servise gönd...

Black&Decker Hüsranla Sonuçlanan Süpürge Deneyimi
1 Destek

Black&Decker Garanti Kapsamına Sokmamak İçin Elinden Geleni Yapıyor

20 Ocak 2024 18:112.711

Black Decker dikey Süpürge aldım 5 ay önce. 5. Ayda on tarafta dönen süpürge başlığı dönmemeye başlayınca servise gönder...

Öne ÇıkanKonular

BHFEV182C Logo