İbarahim sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 10:30

Bitay kripto para borsasından, coin satışı yaptım. Parayı hesabıma aktarmıyorlar. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen ulaşamıyorum. Telegram'dan yazıyorum fakat cevap alamıyorum. Bitay firmasından son derece mağdur oldum. Bir an önce paramın hesabıma aktarılmasını istiyorum. Firmadan tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.

26 Haziran 2024 14:35

Bitay kripto para borsasını 3 yoldan beri kullanıyorum. Fakat Kasın2023 ten beri para ödemeleri çok sıkıntılı. Destek ekibine ulaşmak mümkün değil. Firmadan hiçbir açıklama yok. Cumhuriyet baş savcılığına şikayette bulundum. Bu kadar rahatlıkla paramı nasıl gasp edebiliyor anlamıyorum. Niyazi Yılmaz dan açıklama ve paramın ödenmesini talep ediyorum.

26 Haziran 2024 14:39
Bitay Kripto Para Borsası Paramı Ödemiyor

Paramın tamamında çekmiyorum. Beni çok mağdur ettiniz. Sizden cevap ve onay bekliyorum

26 Haziran 2024 15:18 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi

Erdal

İbrahim
14 Nisan 2025 23:14

İslam
20 Mart 2024 17:36
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
13 Kasım 2024 16:07
Bitay Kripto Para Borsasında Para Çekim Sorunu Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri
Bitay Kategorileri