Öner sonuçtan hiç memnun değil

Binance TR Hesabımdan Habersiz Transfer Ve İletişim Sorunu

Binance TR Hesabımdan Habersiz Transfer Ve İletişim Sorunu
31 Aralık 2024 11:03

2021 yılında Binance TR ve Binance Global hesaplarımı açtım. 23 Aralık 2024 tarihinde Binans TR hesabımı kontrol ettiğimde, hesabımla ilgili güvenlik adımlarını tamamlamam istendiğinden; kimlik kartı, fotoğraf ve ikametgah belgesi güvenlik numarası yükleme işlemlerini tamamladım ve kontrol amaçlı küçük bir miktar tl havale yaptım. Bir sorun olmadığını gördüm. 24 Aralık 2024 tarihinde, birikimim olan 1595344,76 TL’yi havale yaparak karşılığında, 45263,691 USDT aldım. 25 Aralık 2024 tarihinde hesabımı kontrol ettiğimde, dolar meblağımın hesabımda olmadığını gördüm. Hesap hareketlerinde, 45263,691 doların bilgim ve isteğim dışında external transfer yoluyla 26439924 Order ıd ile başka bir hesaba aktarıldığını gördüm. Binance TR yetkilileri ile telefonla (telefon numarası yok) veya e posta (d*****@binance.com.tr) yoluyla irtibat kuramadım (gönderdiğim e postalar geri gelmektedir). Binance TR canlı destek hattı ile irtibat kurduğumda ise, destek hattının sadece teknik destek verdiğini bunun dışında yardımcı olamayacaklarını, yaşadığım olayı için üzüntü duyduklarını belirttiler. Ancak, mağduriyetim devam etmektedir. Bu konuda yüz yüze veya telefonla görüşebileceğim bir yetkili var mıdır? Acil yardımlarınızı bekliyorum. Olumlu/olumsuz gelişmeler hakkında ayrıca bilgilendirme yapacağım.

01 Ocak 2025 01:51 (Şikayetten 14 saat sonra)

Hasan
Hasan

Sonuç ne oldu bende de aynı durum başka hesaba aynı yolla gönderilmiş

Transfer İşlemi Engellendi, Bilgi Ve Çözüm Sunulmuyor

Türker