Muhammed
27 Aralık 2024 17:56

Vodafone'dan Bimcell'e geçiş yaptım. Toplam ödenmemiş borcum 44,82 TL idi, 150 liralık bir yükleme yaptım. Ve arka arkaya 3 kez 44,82 liralık telsiz kullanım borçları tahsil edildi şeklinde mesajlar aldım. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ama kesinlikle yardımcı olmadılar. Vergi borcuna itiraz edilemediğini söyleyip durdu görevli bayan ama tutarın yanlış alındığını, bununla ilgili bir şikayet talebi oluşturulmasını ısrarla istememe rağmen herhangi bir talep oluşturulmadı. Gelen mesajlarda ekim ayına ait 44,82, kasım ayına ait 44,82 ve aralık ayına ait 44,82 TL telsiz kullanım borcu tahsil edildi şeklinde belirtilmiş. Önceki operatörden ve sizden ne kadar telsiz borcu olduğunun dökümünü istiyorum dediğimde de bunu görüntüleyemezsiniz denildi. Yani yanlış fazladan alınan tutarın neye dayanarak alındığını da göremiyormuşum. Sorun çözülmez ise bununla ilgili gerekli yerlere dilekçe verip şikayetimi ileteceğim. Sonuç olarak toplam borcum 44,82 iken 2 kez fazladan alınmış oldu. Bu mağduriyetin acilen giderilmesini talep ediyorum. Telefon numarası 0441713250.

Bimcell Geçiş Sırasında Beklenmedik Vergi Borcu ve Tl Sıfırlanması Sorunu

Ba Sde
08 Temmuz 2025 10:24

Nidayi
21 Mart 2024 13:58
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
08 Ocak 2024 13:27
Bimcell Olmayan Telsiz Kullanım Borcu Çıkarmaya Çalışıyor?
Petek sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell Kullanılmayan Ayların Telsiz Kullanım Ücreti ( Haksız Kazanç)

Petek
24 Mayıs 2024 23:32
Bimcell Kullanılmayan Ayların Telsiz Kullanım Ücreti ( Haksız Kazanç)

Murat
01 Mart 2024 17:08