Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

BİM Bozuk Stanley Ve Kendi Kendine Silinen Fatura Sorunu

BİM Bozuk Stanley Ve Kendi Kendine Silinen Fatura Sorunu
Muhammet
13 Eylül 2024 21:30

06.11.2023 tarihinde İstanbul Kağıthane ilcesine bağlı bulunan BİM'den aldığım Stanley mug ta ısı sorunu yaşıyorum. Ürün asla sıcak tutmuyor iki saat içinde içilemeyecek kadar ılık hale geliyor. Ürünü aldığım gün Kutup ayısı sitesi üzerinden garantisini onaylattım. Ama ne zaman kullanmak istesem hep isi sorunu yaşadım. Kutup Ayısı sitesi üzerinden servise göndermek istiyorum fakat BİM'den aldığım fişte çoğu yazı silinmiş durumda sistem fişin ayrıntılı bir şekilde resmini istiyor ama elimde belki lazım olur garantisine diye sakladığım fiş sanki silgiyle silinmiş gibi kendini imha etmiş. Ürünü aldığım BİM şubesine fişle beraber gittim ve tekrar fiş çıkarmak istediğini söyledim. Kasadaki arkadaş kasaların değiştiğini ve fişi tekrar çıkaramadığını söyledi. Ömürlük diye aldığım termosla rezil oldum lazım olur diye sakladığım fişin sırf tüketicinin işine yaramasın diye daha bir sene bile olmadan mürekkebin uçması akıl alır gibi değil. Kimse BİM yetkilisi bana ulaşabilecek kisi bir an önce mail adresime faturamın gönderilmesini istiyorum.

Gürol
16 Aralık 2024 13:26

Beklentileri Karşılamayan Termos Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

İsmail
15 Ekim 2025 21:28

Stanley Termos Sıcak Tutmuyor Garanti Çözüm Sunmuyor Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

İbrahim
18 Eylül 2025 16:52
stanley-termos-sicak-tutmuyor-garanti-cozum-sunmuyor-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-3.jpg
stanley-termos-sicak-tutmuyor-garanti-cozum-sunmuyor-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-2.jpg
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosun Garanti Sürecinde Mağduriyet Ve Destek Eksikliği

Pervin
25 Ağustos 2025 12:41
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
25 Nisan 2024 09:58