12 Ekim 2024 12:12

Bilsoft ön muhasebe programının Premium masaüstü uygulamasını kullanıyoruz. E-kontör, her gün yapmış olduğumuz e-fatura işlem sayısından kat kat fazla düşüyor. Programda çok büyük bir hata var. Entegrasyon firması hızlı bilişim. Ne Bilsoft ne de hızlı bilişim bu sorunu bir haftadır çözemedi. Her gün arıyorum. Dönüş yapılacak sorun yok deyip dönmüyorlar. Fatura kesebilmek için bir hafta içinde 3 kez para ile kontör yüklemesi yaptık. Keşke başka bir uygulama kullansaydık, bu uygulama sorunlu diyor firmada herkes. Hala çözüme kavuşturulamadı. Şu anki duruma göre sözde yıllık paket alıyorsunuz ama bir haftada bitecek. Ve mecburiyetinizden dolayı sürekli her hafta 1000 TL kontör yüklemek zorunda kalırsınız. Sürekli her gün ekran kayıtları alıyoruz delil için. Durum bu şekildedir.

Yigit
15 Ekim 2024 17:07

Hala çözülmedi. Dönüş yapılmadı. Yine her gün kontörler 50 şer 100 er düşmeye devam ediyor. Pazar günü çalışma yok. Yine düşmüş. 3 günde yapılan işlem 5-10 arası. Problem çözülmedi. Geri arama yok. Aramaya da cevap verilmiyor. WhatsApp mesajına da telefon ile arayınız denmiş.

16 Ekim 2024 15:59 (Şikayetten 4 gün sonra)

Bilsoft Online Muhasebe Programında Entegrasyon Sorunları

09 Aralık 2024 13:49