Mustafa sonuçtan çok memnun

Bilsoft Yazılım Bilsoft Ön Muhasebe Bitmeyen Hatalar Silsilesi!

12 Haziran 2024 19:38
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“İlgilenen teknik destek ekibine teşekkürler.”

2017 yılından beri Bilsoft Ön Muhasebe Premium kullanıcısıyız. Özellikle bu yıl programdan bıkkınlık derecesine gelmiş durumdayız. Destek merkezi ile kaç kez iletişime geçtik bilmiyorum. Şirketimizin ana işlerinden birisi Bilsoft firmasından destek talep etmek oldu. Her güncelleme ile mevcut hatalar çözülecek diye beklerken onlarca yeni hatayı kucağımızda buluyoruz. Bir muhasebe programı için intihar denilebilecek bir durum olan verilerin silinmesi/kaybı sorunu için yaptığımız görüşme sonucu "Size en kısa zamanda döneceğiz." dendikten sonra ne arayan ne soran oldu. Vıp destek paketimiz olmasına rağmen sorunumu kendimiz halletmek zorunda kaldık. Bir sorun için bağlanıp düzeltme aldığımızda hemen peşinden 4 5 sorun daha doğuyor, tekrar tekrar destek almak zorunda kalıyoruz. Bugün programda kasa hareketleri ile alakalı bir hatadan dolayı destek aldık. Bu destek sonucu ilgili sorun düzeltildi fakat aylar önce karşılaşıp başvurarak çözdürdüğüm sorun geri geldi. Videoda görüldüğü üzere Alış/Satış Panelinde stok kodu yazılarak ürün ekleme yapılamamaktadır. 7 Mayıstan bu yana sadece 1 kullanıcının telefonu ile 8 kez destek için çağrı merkezi ile görüşme yapılmıştır. Almak için düşünenler varsa kesinlikle kullanılabilir değil. Ticari bir işletmenin muhasebesi gibi ciddi bir işin teslim edilebileceği ne bir uygulama ne de bir firma. 7 yıl kullandık fakat ben bu yıl kadar yorulduğum, enerji kaybettiğim başka bir firma ile çalışmadım.

13 Haziran 2024 14:22
Bilsoft Yazılım Bilsoft Ön Muhasebe Bitmeyen Hatalar Silsilesi!

Sabah saatlerinde Bilsoft tarafından arandım. Sorunumuzu çözmek için bağlantı kurdular. Sorununuz halloldu dedikten sonra cariye satış yapmayı denedim. Fakat ekranda görüldüğü üzere satır KDV hatası verdi.

13 Haziran 2024 14:26

KDV hatası için tekrar talepte bulundum. Hatayı düzeltmek için tekrar bağlandılar. Sorunumuzun çözüldüğünü işletim sistemimiz için en uygun sürüme güncellediklerini söylediler. Dönem olarak sektörümüzün en yoğun aylarındayız ve şu an yüzde (%) ile arama özelliğini kullanamıyoruz. 9.500 stok kartı içinde boğulmuş durumdayız. Aynı sorunu aylar önce defalarca mail atarak çözdürmüştüm. Çözülen hatayı dahi tekrar eden bir program. İşletmenizi iflas ettirmek istiyorsanız Bilsoft Yazılım doğru tercih!

13 Haziran 2024 15:43

% ile arama hatası için talepte bulundum. Yüzde hatası ile alakalı düzeltme sağladılar. Çok teşekkür ediyorum fakat tekrardan 2. Postta paylaştığım KDV hatası geri geldi. Sorunu inceleyeceklerini söylediler. Sorunların tamamen çözüleceğine dair umudum yok. Her çözüm yeni hatalarla geliyor. Bu şikayet altında yaşadığım tüm deneyimleri paylaşacağım.

21 Haziran 2024 10:00

Teknik destek ekibi son kez bağlanarak tüm şikayetlerimin giderildiği bir sürümü kurdular. Yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayız. Henüz bir problem yaşamadık. Teknik destek ekibine teşekkür ediyorum.

21 Haziran 2024 10:37

İlgilenen teknik destek ekibine teşekkürler.

Hamza

Firmamız olarak aynı sorun ve şikayetlerle bizde karşı karşıyayız ve çözüm odaklı değiller 2025 yılında kullanmayı düşünmüyorum

12 Ekim 2024 12:12