Barış
19 Kasım 2024 12:50

07.10.2024 tarihinde Esenler Altıntaş Bellona'dan satın aldığım Havana koltuk takımı, satış danışmanının bilgi vermemesi sebebiyle (mağaza müdürü inanmadı) ikili koltuk takımı mekanizmasız olarak teslim edildi. Tabii tek sorun bu değil, teslimat ile ilgili 05.11.2024 tarihinde fabrikadan sevkiyat geleceği ve buna göre teslimat tarihi ile alakalı bilgi verilip en geç 08.11.2024 tarihinde teslim edileceği söylendi, ancak 13.11.2024 tarihinde teslim edilmesine rağmen bugün kurulumu hala bitmedi. Yemek masası koltukları bile dün geldi. Bir takımı 3 seferde mi kuracaksınız? (Zigon sehpa kurulmadı, eksik parçaymış sebebi.) Ayrıca ürünlerde leke var, kurulum sağlam değil ve hatalı. Kurulum elemanı da evde izinsiz sigara içme cüretinde bulunabiliyor. Mekanizma ile alakalı Esenler mağaza müdürü B**** Hanım en geç 17.11.2024 tarihinde fabrika ile iletişime geçip haber vereceğini beyan etmesine rağmen bugün hala bilgi verilmemiştir. Müşteri hizmetlerini aradığımda da sistemin olmadığı söylendi. Gerçekten nereden tutsam elimizde kaldı, inanılmazsınız. Sizin yüzünüzden evime yerleşemiyorum, her gelenin ardından temizlik yapmak zorunda kalıyorum. Eksik ve hatalı gelen ürünlerinizin iadesini istiyorum. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, amacı sadece mal satıp arkasında durmayarak müşteriyi mağdur etmek olan bu firma ile bir daha asla işim olmaz.

profile profile
22 Kasım 2024 15:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

Özlem
Özlem

Ne kadar tanıdık konuşmalar geçmiş, burcu hanım demek ki kimseye dönemiyor. E o zaman neyle uğraşıyor da kendisi hep çok yoğun oluyor acaba?

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Seyhan
28 Ocak 2025 10:52
Defolu Ürünler Ve Çözüm Bulamayan Bellona
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Tüylenme Ve İlgisiz Mağaza Yetkilileri Nedeniyle Çözülmeyen Sorunlar

16 Ağustos 2025 11:48
koltuk-takiminda-tuylenme-ve-ilgisiz-magaza-yetkilileri-nedeniyle-cozulmeyen-sorunlar-5.jpg
koltuk-takiminda-tuylenme-ve-ilgisiz-magaza-yetkilileri-nedeniyle-cozulmeyen-sorunlar-1.jpg
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Burçak
14 Nisan 2025 15:15