Özlem
08 Eylül 10:32

15.08.2024 tarihinde Bellona Mohipa Millet Şubesi'nden aldığımız Valencia model mobilyalarımızın, daha kullanımına başlanmadan her iki koltukta arka vidalarının sağlam atılmadığı için vidalarda düşme oldu. Sorunu bildirdiğimizde 3 gün içinde gelinip yapıldı. İlk servisi aradığımızda tek bir koltuk için aramıştık, onu yapıp gitti. Birkaç gün sonra diğer koltuğun arka kısım vidaları düştü. Onun için aradığımızda 15 gün dendi, biz de bekledik. Servis yetkilileri önceden haber vermeden gelmişler. Aradıklarında yarım saat içinde evimizde oluruz dememize rağmen bekleyemeyeceklerini, işlerinin olduğunu söyleyip bir 15 gün sonra geleceklerini söylediler. Hem gelirken haber vermiyorlar hem de yarım saat beklemeye razı gelmiyorlar. Aldığımız şubeyi aradık, bizimle ilgili değil deyip duyarsız davranış sergilediler. Bu ayrı bir sorumsuzluk, servisin kafasına göre habersiz gelişi ayrı bir sorumsuzluk ve iş bilmezlik. En yakın zamanda şikayetlerimin giderilmesini istiyorum. Daha mobilyayı kullanmadan parçaları düşüyor, saçmaladık.

08 Eylül 10:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

09 Eylül 14:34

Altaş Bellona Kusurlu Ürün İade, Değişim