25 Mayıs 2024 11:49

Bellona Trakya Center Çorlu Salih Omurtak Caddesi mağazanızdan 31.12.2023 yılında Mavenna koltuk takımı aldık. Koltukların 45 gün içinde teslim edileceğini bildirdiler. 2 ay olmasına rağmen koltuklar teslim edilmedi sonra mağazayı aradığımda ürünlerin siparişi hazır değil sipariş aşamasında göründüğü söylendi 2-3 hafta içerisinde teslim edilebilir dendi. Sonra müşteri hizmetlerini aradığında müşteri hizmetleri fabrikada size ait sipariş aşamasında hiçbir ürününüz yok dedi Ürünleriniz depoya teslim edilmiş depoya teslim edilmiştir mağazanızla görüşün dedi. Mağazayı aradığımda kimle görüştünüz size nasıl öyle söyler ismini verin görüşeceğiz dediler. Daha sonra arayıp koltuklarınızı 05.03.2024 salı günü teslim edeceğiz diye bildirdi o günden sonra süreç başladı koltuk takımları defolu geldi. 5 Nisan 2024 Servis koltukları aldı yenisini getirdiler onlarda da birinin alt sandığı kırık, diğerinin de oturma yerinin ön tarafında kumaş delikti. Bugün tarihi 25 Mayıs 2024 bugün 3'lü koltuğun birinin yenisi (sözde) ürünün alt kısmı iskeleti o kahverengi deri kısmındaki şikayetim için servis kaydı oluşturdum, diğer üçlünün alt suntası tamir edildi yeni alınmış hiç kullanılmamış ürüne de servis kaydı oluşturulduğunu İlk kez gördüm. Sizler zaten ürünleri düzgün teslim etmemişsiniz. Bir müşteri olarak ben ürünlerimin kusursuz bir şekilde teslim edilmesini isterdim. Mağdur olmak hiç güzel bir şey değil. Bu konunun acilen çözüme ulaşmasını istiyorum. Mağaza artık ilgilenmiyor satarken çok ilgileniyorlar fakat problem olduğunda bizle değil servis ilgilenecek diyor.

06 Haziran 2024 13:52

Servis geldi tamiratı yaptı bence olmadı. Gelen servis tabii ki onlar işini yapıyorlar kul yapısı böyle hatalar olur diyorlar bence olmaması gerekiyor. Mağazanızın bu ürünü değiştirmesi gerekiyordu dediler ama 4 aydır uğraşıyorum doğru düzgün bir teslimat yapılmadı. Yeni siparişin de tamir edildiğini Bellona dan öğrenmiş olduk. Mağazada satarken her zaman her problem de yanınızdayız diyorlar. Aldıktan sonra yoklar bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Kul yapısı olur böyle şeyler bunda yok bir şey diyorlar. Onca para verip olur böyle şeyler demelerini kabul etmiyorum. Sürekli aldığımız bir şey değil tabii ki düzgün ürün teslim etmelerini istiyorum almış olduğum hizmetten hiç memnun değilim. Fotoğraf larda eski ve yeni halleri var bence olmadı. Artık çok yoruldum. Bu konunun çözülmesini istiyorum

Ek
1717671107976.img-20240601-151901.jpg
25 Mayıs 2024 11:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Mayıs 2024 13:52

Clas
Clas
01 Haziran 2024 15:43
bellona-mavenna-koltuk-takimi-1.jpg

Hulya
Hulya

Merhaba aynı koltuk takımı bende aldım aldım günden beri potlaşma yapıyor servisi çağırdık 15 günde geldi ve modeller potluk yapıyor dedi sizindemi potluk yapıyor

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
08 Haziran 2024 20:23