Sevde
21 Aralık 2023 14:17

Merhaba, 3 ay önce Bellona Temiz Mobilya Bağcılar şubesinden Larissa koltuk takımı ve Larissa yemek takımı satın aldık. 2 ay önce evlendiğim için 2 aydır mobilyaları kullanıyorum. Yemek takımının konsolunun alt parçası, kullanmaya başladıktan 15-20 gün sonra eğildi ve kapak ayarları bozularak bas-aç mekanizması düzgün çalışmamaya başladı. Sorunu çözmek için 1 ay önce bayiden servis talep ettim ancak 15 gün boyunca yanıt alamadım. Servis gelmeyince merkezi aradım ve bir 20 gün daha servis bekledim. Bugün servisten gelen M***** Bey, konsolun yamulmasının normal olduğunu ve içine eşya koyduğum için bu durumun meydana geldiğini söyledi. Üstelik içinde çatal kaşık çekmecesi bulunan konsola çatal kaşık koymamı eleştirdi. Sadece bas-aç ayarını düzeltmek için servis kaydı oluşturarak ayrıldı. Daha sonra merkezden fabrikanın iletişim numarasını alıp Ö*** Hanım ile görüştüm. M***** Bey'in tavrı yetmezmiş gibi Ö*** Hanım da bas-aç mekanizmasını yenileyince tahtanın yamukluğunun düzeleceğini iddia etti. Bellona'nın böyle bir tutum sergilemesi kabul edilemez. Ürünün arkasında durulmadığını ve sadece eğilen parçanın değişimi yapılacağını öğrendim. Acil çözüm bekliyorum ve bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

21 Aralık 2023 14:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

22 Aralık 2023 13:35

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Sönmez sonuçtan hiç memnun değil

Sönmez

Bellona Konsol Kabarması Şikayeti
Cahit sonuçtan memnun

Cahit
27 Şubat 2024 19:46
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Kalitesiz Ürün Üretiyor.

20 Kasım 2023 09:10

Bellona Kategorileri