Canan
Canan
19 Ağustos 2024 19:022.415

18/02/2023 tarihinde Bellona mobilyanın Valencia yemek masasını 6 sandalyesiyle beraber Trabzon Kudaş Maraş mağazasından 0805417034 teslimat numarasıyla satın aldım. 03/03/2023 tarihinde masa kurulumu gerçekleşti ve 2 sene boyunca kabarma, renk atması gibi durumlarda garanti kapsamında olduğu söylendi. Masasının açılır kısmı 1 sene dolmamasına rağmen kabardı ve soyulmalar başladı. Bunun üzerine satın aldığım mağazaya giderek çözüm talebinde bulundum. Onlarda bana 0462 341 25 51 (52) numaralı telefondan talep oluşturmam gerektiğini söyledi. Verilen numarayı defalarca aramama rağmen cevap alamadım. Telefon çalıyor açılıp kapatılıyor. 21.745,00 TL ödeme yaptığım ve kaliteli diye Bellona markasını tercih ettim ürün için çözümsüz kaldım. Kurumsal bir firma olarak müşteri memnuniyeti sağlamanız gerekiyor telefonları açıp kapatmanız değil.

19 Ağustos 2024 19:05 (Şikayetten 2 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 10:07

Perihan
Perihan
Benzer Şikayeti Var
16 Eylül 2025 13:59

Bellona da hep aynı problem oluyor benim aldığım valensia yemek masasında aynı soyulma oldu ve bana şu dökmüşsün dediler ekspertizi bende evde olmadığını belirttim ürünü aldım zaten memlekete gittim kullanmadık bile kesinlikle ürünlerinin hatalı olduğunu kabul etmiyorlar ama kul hakkı bu kadar kolay yenmemeli çok yazık ama Bellona bitti berbat bir ürün sattı ve ardında durmuyor hatasijla yüzleşmiyor

Kullanılmamış Yemek Masasında Kabarma Ve Ayrılma, Garanti Kapsamında Çözüm Bekliyorum

Nursel
Nursel
11 Ağustos 2025 13:051.112

24 Haziran 2025 tarihinde Konya Aydınlıkevler Yeni İstanbul Caddesi üzerindeki Çelik Mağazacılık Bellona bayisinden aldı...

1 Yorum

Bellona Yemek Takımında Kusurlu Sandalyenin Değişim Sorunu

Sacit
Sacit
23 Temmuz 2023 13:181.554

"Merve hanıma teşekkür ederim"

Bellona Kalitesiz Mobilya Hayal Kırıklığı

Uğur
Uğur
18 Kasım 2023 12:26958

"Birkaç defa şikayet ettiğim için zorla da olsa üzerinize düşeni yaptığınız için teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Bellona Masa Deforme Oldu!

Bellona MasaDeforme Oldu!

Meltem
Bellona Valencia Yemek Masam İlk Aydan Deforme Oldu!

Bellona ValenciaYemek Masam İlk Aydan Deforme Oldu!

Semra
Bellona'dan Aldığım Masa 3 Ayda Soyulmaya Başladı!

Bellona'danAldığım Masa 3 Ayda Soyulmaya Başladı!

Burak
Bellona Montego Masa Her Yeri Defo Var 3 Aylık Bir Ürün!

Bellona MontegoMasa Her Yeri Defo Var 3 Aylık Bir Ürün!

Asiye
Bellona Mavenna Sandalyeleri Plastik!

Bellona MavennaSandalyeleri Plastik!

Bellona'dan Aldığım Üründen Hiç Memnun Değilim!

Bellona'danAldığım Üründen Hiç Memnun Değilim!

Tubay

Öne ÇıkanKonular