09 Nisan 2024 13:30

Brenda TV koltuğu hakkında yazıyor olacağım. Ve onun fotoğraflarını koyacağım şu an. Yalnız bu benim önceki şikayetlerimin çözüldüğü anlamına gelsin istemiyorum.
Bu link önceki şikayetime ait. Bu şikayetim dolayısıyla iletişime geçildi ve koltukları incelemeye geldiler. Daha sonrasında hiçbir şekilde şikayet sonucuna dair bir bilgi verilmedi. Şikayetin altına ise "Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır." denmiş. Tam olarak nasıl bir bilgi verilmiş ben anlayamıyorum. Gelip sadece ürünlerin fotoğraflarını çektiler. Brenda TV özelinde konuşacak olursam geldiklerinde bu koltuğun araba koltuğu malzemesinden olamayacağı ve bu kumaşın esneme yapacağı tarzında gereksiz bir açıklamaya maruz kaldım. Satarken kimse bu tarz açıklama yapmıyor ne yazık ki ne dökülse çıkar, solma yapmaz deniyor. Aldığımız hiçbir koltuktan memnun değiliz. Tamamen pişmanlık. İnsan misafir ağırlamaya utanıyor.

09 Nisan 2024 13:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

16 Nisan 2024 16:52

Sayın İlgili, Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

16 Nisan 2024 18:46

Bilgi aktarımı vs yapılmamıştır. Telefonda yapacak bir şeylerinin olmadığı bana iletilmiş olup, ellerinde detayıyla olan bilgilere rağmen, benim ne zamandan bu yana şikayetçi olduğumu, yanıt alamadığımı bilmelerine rağmen bana garantinin dolduğu ve ekibin kontrole gelmesi için 850 TL ücret ödemem gerektiği "bilgi" si verilmiş oldu. Mağdur olmak istemiyorsanız Bellona dan uzak durun. Hakkımı helal etmiyorum.

Sıla sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 14:04
Bellona Kokan Koltuklar Ve Yayıldıkça Yayılan Küfler
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

4 Yılda Çatlayan Ve Yırtılan Koltuk İçin Yüksek Döşeme Ücreti Mağduriyeti

Hasan
14 Temmuz 2025 17:59
4 Yılda Çatlayan Ve Yırtılan Koltuk İçin Yüksek Döşeme Ücreti Mağduriyeti

27 Şubat 2024 11:09
Alper sonuçtan memnun

Alper
28 Ağustos 2023 11:07
"Merkez tamir edildikten 1 saat kadar sonra arayıp arızanız giderildi mi diye sordu. Evet 1.5 aydan fazla süren tamir sonunda yapıldı. Teşekkürler..."
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
06 Mayıs 2024 13:39