Televizyonum Donuyor Ve Beko İlgilenmiyor.

Nazlıcan
13 Eylül 2023 11:23

Ben böyle kötü bir tutum görmedim. Bu kadar büyük bir firmanın müşterisini yalan beyanla suçlayıp beyanına inanmayarak yaşanan sorunu çözmemesi inanılamaz. İki yıllık televizyonum neredeyse ilk günden beri sürekli donma ve ekran hatası veriyor. Bununla birlikte servise televizyonumu 5 kere yollamama rağmen sadece yazılım güncellemesi yapıp yolluyorsunuz ve bu sorun aynı günün akşamı donma ve yeşil ekran olarak tekrarlanıyor. Bunu servise bıkkınlıkla dile getirmeme ve değişim talep etmeme rağmen yalan beyanla suçlanıp kendilerinin gözlemlemesi gerektiği söylenip yazılım güncellemesi dışında hiçbir şey yapamayacaklarını söylüyorlar!
Sorunumu asla çözmüyorsunuz. Bir televizyon sürekli donuyor ve yaptığınız şey çözümsüz kalıyorsa bu televizyon üretim hatasıdır!
Televizyon dediğiniz şey uzun yıllar kullanılır 2. Yılda çöp olmaz.
Aynı arızadan üç kere tekrarlandığı takdirde değişim hakkım olduğunu dile getiriyorsunuz fakat televizyonlarınıza o kadar güvenmiyorsunuz ki donma sorununu bir arıza olarak görmediğiniz ve bu haktan yararlanamayacağımı söylüyorsunuz. Bu tam müşteriyi mağdur etmektir. Tam bir hayal kırıklığıdır Beko. Eşyalarımızı alırken Beko güvencesi diye düşünerek içimiz rahat alıyoruz ama tam anlamıyla yazıklar olsun.

Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
27 Haziran 2023 08:18
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
28 Ağustos 2023 19:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon Donma Hatası

22 Aralık 2023 17:22
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
27 Ekim 2023 23:06