Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Sorununa Çözüm Bulunamıyor

08 Kasım 2024 11:11

Beko Eco Green kombim var, ev ısınmıyor diye servis çağırdım. Gelen arkadaş, kombide sorun olmadığını, evin borularını temizletmem gerektiğini söyledi ve gitti. Ben de tesisatı temizlettim, ancak sorun çözülmedi. Yine servis çağırdım, gelen arkadaş hâlâ bana tesisatı bahane ederek kombiyi açıp içine bakmak istemiyor. Kombiyi açıp baktığında eşanjör boruları patlak, basınç sürekli 3'ün üstünde, kombi bozuk. Bana hâlâ tesisatı bahane ediyor. Parça siparişi vereceğim deyip gitti. 26.10.2024 tarihinden beri kombinin tamirini bekliyorum.

17 Aralık 2024 08:27

Beko Kombim Ekim ayından beri sorun çözülmüyor evime 6/7 kere servis gelmesine rağmen arıza halen daha devam etmektedir ne müşteri hizmetleri ne de servis herhangi bir çözüm yardım etmekte herkes geçiştiriyor. Son çare Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım

1734413187618.screenshot-2024-11-20-12-30-24-363-comandroidchrome.jpg
08 Kasım 2024 11:41 (Şikayetten 30 dakika sonra)
09 Kasım 2024 21:50

İlgilinicez diye arandı ve daha sonra hiçbir geri dönüş yok 1 haftadır parça bekleniyor deniyor hiçbir şey yapılmıyor eve bakmaya geldiklerin den sonra kombi daha kötü hale geldi

20 Kasım 2024 11:33

26 ekimden beri kombiyi hala halledemediler 5 Kere aynı adam geldi temizlet dedin temizlettim. Geliyor gidiyor yok tesisat pis deyip duruyor bugün evime gelip hiçbir şey yapmadan Serkan adındaki arkadaş gitti giderken de nereye şikayet edersiniz edin deyip durdu. 1 ay oldu kombim hala bozuk.

31 Ekim 2025 08:51

Beko pişmanlıktır hiçbir çözüm olmadı telefonla sadece aradılar ilgileneceğiz uzman ekip filan diye arayan eden yok servisleri gördüğüm en kötü servis gelip kapağı açıp öyle kombiye bakıyorlar gele Gide zaten Garanti bitene kadar sorunu çözemediler dışarıdan getirdiğim usta ile sorunu çözdüm garantisi olan kombiyi cebimden para vererek yaptırdım

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kombi 8 Aydır Çalışmıyor

Cengiz
05 Mayıs 2024 17:00
Beko Kombi 8 Aydır Çalışmıyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
26 Haziran 2025 09:53
kombi-kurulumu-sonrasi-garanti-disi-ariza-ve-yuksek-ucret-talebi-3.pdf
kombi-kurulumu-sonrasi-garanti-disi-ariza-ve-yuksek-ucret-talebi-2.pdf
kombi-kurulumu-sonrasi-garanti-disi-ariza-ve-yuksek-ucret-talebi-1.pdf

Merve
03 Mart 2025 13:54
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kombi Sorunumun Çözülemeyen Gaz Valfi Sorunu

Zeynel
03 Ekim 2023 14:39
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
28 Mart 2024 21:20