Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Beko Yeni Kurulan Bulaşık Makinesi E01 Hatası Veriyor

Beko Yeni Kurulan Bulaşık Makinesi E01 Hatası Veriyor
10 Eylül 2024 23:21

Beko BM4044 model bulaşık makinemizi yeni kurdurduk ve çalıştırmadan balayına gittik. Şimdi geldik ve tuzunu koyup ilk çalıştırmasını yapmaya çalıştık fakat E01 (Muhtemel taşma) hatası veriyor. Şimdi de talimatnamede yazan elektriği kesin ibaresini uyguladım ve servise randevu oluşturacağım mecburen. Bunu kuran arkadaş çalışıp çalışmadığını kontrol ederken sadece start tuşuna basıp bakmasa keşke. Keşke müşterinizi memnun etmek için bütün kademelerinizi eğitseniz. Bütün beyaz eşyam Beko ve bir ömür pişmanlık duyacağım hissi var içimde. Tatil dönüşü bu durum için teşekkür ederiz. (!)

09 Ekim 2024 20:05

11 Eylül 2024 16:03 (Şikayetten 16 saat sonra)
09 Ekim 2024 20:04

10 Eylülde Aşağıda yer alan metindeki hazan dolu şikayeti yapmıştık "Beko BM4044 model bulaşık makinemizi yeni kurdurduk ve çalıştırmadan balayına gittik. Şimdi geldik ve tuzunu koyup ilk çalıştırmasını yapmaya çalıştık fakat E01 (Muhtemel taşma) hatası veriyor. Şimdi de talimatnamede yazan elektriği kesin ibaresini uyguladım ve servise randevu oluşturacağım mecburen. Bunu kuran arkadaş çalışıp çalışmadığını kontrol ederken sadece start tuşuna basıp bakmasa keşke. Keşke müşterinizi memnun etmek için bütün kademelerinizi eğitseniz. Bütün beyaz eşyam Beko ve bir ömür pişmanlık duyacağım hissi var içimde. Tatil dönüşü bu durum için teşekkür ederiz. (! ) " Bugün itibariyle; şimdi de yeni bir şikayet açtık ve servisi bekliyoruz. Makinemiz bu seferde altından su kaçırıyor ve mutfaktaki zemin kaplaması berbat oldu. Evlilik eşyalarımızın hepsi Beko ve bu yolda olan arkadaşlara sesleniyorum lütfen bizim 1 ay içerisinde yaşadığımız bu kaotik durumları ve içerisinden çıkamadığımız pişmanlıklarımızı görün. Evleneli 1 ay yeni oldu mutfak battı, zemin battı, makinemiz bu vaziyette. Ne yapacağız bilmiyoruz artık.

Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
01 Aralık 2023 18:47
Beko'nun Hizmet Kalitesi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
17 Temmuz 2024 12:03
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
30 Temmuz 2025 11:59
Nurcan sonuçtan çok memnun

Beko Bulaşık Makinesi: Sürekli Arıza Ve Çözüm Beklentisi

Nurcan
23 Aralık 2024 11:02
"Benim bu sorunum yaptığım şikayetler sonucunda yeni ürün değişimi yapılarak giderildi, Beko markası en hızlı şekilde sorunumu çözdü gerçekten teşekkür ediyorum Beko ya"

Selahattin
12 Ağustos 2024 13:38