Songül sonuçtan memnun

Beko Ürünümü Başkasına Satmış

Songül
07 Ağustos 2024 00:07
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Firma bana dolabımı sattığı için herhangi bir teklifte bulunmadı hatta özür dilemedi satıcı bayiye değil ama benimle iletişime geçen müşteri temsilcilerine teşekkür ederim”

Merhabalar, bundan 8 ay önce Beko'dan beyaz eşya aldım. Dün eşyalarımın evime getirilmesi için talepte bulunduğumda, 8 aydır parasını ödediğim buzdolabının ellerinde bulunmadığını söylediler. Bana 'depomuzda durabilir' denilen buzdolabımı satmışlar ve benim düğünüm olacak ama ortalıkta buzdolabım yok. Hayali, olmayan bir dolabın parasını benden 8 ay boyunca aldılar ve başka buzdolabı vermeyi teklif ettiler. Bu nasıl bir firma ki insanların buzdolabını başkalarına satabiliyor? Habersiz parası alınan bir ürünün... Bu konu hakkında her yere başvuracağım ve elimden geleni yapacağım ki ben yandım, başka kişiler yanmasın. Bize yapılan başkasına yapılmasın.

07 Ağustos 2024 13:13 (Şikayetten 13 saat sonra)
Songül
15 Ağustos 2024 13:34

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
19 Temmuz 2023 16:34
Beko Marka Beyaz Eşyalar, Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Sıfır
Beko Marka Beyaz Eşyalar, Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Sıfır
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Carousel Beko Mağazası Buzdolabı Şikayeti

Furkan
25 Aralık 2023 21:27

Burak
26 Kasım 2024 19:49
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Mahsun
09 Ağustos 2024 16:31
Beko Ürün Teslimatında Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Beko Ürün Teslimatında Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 14:31
Beko Kategorileri