Ercan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 23:47

Garantisi devam eden Beko marka televizyonum için ses var görüntü yok şikayeti ile müşteri hizmetlerini aradım. 06.11.2024 tarihinde televizyonum için çağrı açılmasına rağmen yasal azami tamir süresi olan 20 iş gününde televizyonum tamir edilmedi. 12.12.2024 tarihinde televizyonumun tamir edildiği tarafıma bildirildi. Azami tamir süresi aşıldığından dolayı 6502 sayılı tüketici koruma kanununa göre yasal hakkım olan televizyonumun ücretsiz olarak misliyle değişimini talep ettim. Bununla ilgili gerek müşteri hizmetleri gerekse de servisle defalarca görüşmeme rağmen ısrarla yasal hakkım olan talebim görmezden gelinmektedir.

13 Aralık 2024 11:40 (Şikayetten 11 saat sonra)
15 Aralık 2024 11:57

Sitenizde konu ile ilgili şikayetimi yazdıktan sonra Beko müşteri hizmetleri beni aradı ve sorunun ne olduğunu tekrar sordu. Beni dinledikten sonra haklı olduğumu ve sorunun çözümü adına gerekenin yapılması için ilgili birime mail göndereceğini hatta konu ile ilgili bizzat kendisinin uğraşacağını söyledi. Ayrıca kendisinin tekrardan beni arayacağını da söyledi. Ancak kimse beni aramadı ve sorunumun çözümü için hiç kimse uğraşmadı. Bu sebeple Kesinlikle Beko ve Arçelik markasını almanızı tavsiye etmiyorum çünkü herhangi bir sorun yaşadığınızda kesinlikle ilgilenen yok karşınızda muhatap bulamıyorsanız.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon Pişmanlıktır Servis Yardımcı Olmuyor

Emrah
15 Şubat 2024 18:45
Beko Televizyon Pişmanlıktır Servis Yardımcı Olmuyor
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Garanti Kapsamındaki Televizyonda Yaşanan Ekran Sorunları

Umutcan
11 Ocak 2024 21:53

Erhan
12 Eylül 2024 18:45
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
21 Mayıs 2024 14:47