Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
04 Eylül 2024 01:06

2021 yılı temmuz ayında Beko Piranlar Gebze Center şubesinden Arçelik marka çamaşır makinesi aldık. Makineyi aldığımızdan beri çok fazla problem yaşadık. Defalarca teknik servis geldi, kazan değiştirildi, içindeki parçalar değiştirildi, makineyi götürüp tamir ettiler fakat sorunlar bir türlü çözülmedi. En son gelen servis makinenin sorununu anlamadıklarını belirtti. Tüketici Hakları'na başvurmamızı önerdi. Arçelik iyi bir marka diye düşünerek aldığımız beyaz eşya ile resmen paramızla rezil olduk. Makinenin teknik bir hatası olduğu ortadayken Arçelik gibi köklü bir firmanın çözümcül yaklaşmaması nedeniyle mağdur olduk. Makinemiz hala problemli ve ciddi bir mağduriyet yaşıyoruz.

04 Eylül 2024 11:25 (Şikayetten 10 saat sonra)
Şevval
29 Eylül 2024 16:30

Makinemin sorununu daha önce buraya yazdığım gibi aynı şekilde devam etmektedir ve bizi aramanıza eve tekrardan servis yollanmasına rağmen hala bir cevap alamadık sizlerden. Ayrıca Tüketici Hakları'na başvurduğumuz sonuçtanda hala bir dönüş almadık yani biz 2021 yılında aldığımız çamaşır makinesinden hala aynı sıkıntıyı aylardır yaşamaya devam ediyoruz.

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
22 Eylül 2023 13:18
Beko Çamaşır Makinesi Çamaşırları Yırtıyor
Beko Çamaşır Makinesi Çamaşırları Yırtıyor
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
13 Mart 2024 12:12
Mağdur Olduk Beko'dan Şikayetçiyim, Tüketici Hakem Heyeti'ne Gideceğim

Yavuzer
18 Nisan 2024 13:09

Beko Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır.

Berfin
31 Ekim 2023 19:14