11 Aralık 2024 12:465.885

İstanbul Yenisahra'da yer alan Optimum alışveriş merkezi'nde açmış olduğunuz garaj günü standına 10 Aralık 2024 salı günü geldim ve aynı gün soylu store tarafından 16.497,00 TL fiyatı ile internet üzerinden satışının olduğunu gördüğüm barbour np emble yağlı ceket sg51 sage-Classic adlı ürünün aynı fiyata burada da olduğunu gördüm ve deneme imkanım oldu. Deneme kabini olmadığı ve bir adet ayna olduğu için XL ve XXL ürünlerini denerken, stanttaki ürün yoğunluğu nedeniyle üst üste koyduğum için normalde benim bedenim olan ve ilk olarak denediğim XXL beden ürün yerine XL beden ürün kasaya götürülmüş ve ödeme gerçekleştirilmiştir.

Gerek stantta görünür bir bilgilendirme panosunun olmaması gerekse aynı ürünün soylu store'de yer alan perakende fiyatı ile aynı olması sebepleri ile ürün teslim alınmıştır. Akşam evde alınan ürünün bedeninin XXL olmadığı anlaşılmış olup, 11 Aralık sabahı alışveriş merkezine gidilerek ürünün XXL bedeni istenmiştir. O ana kadar tarafıma mail yoluyla gönderilmiş herhangi bir fatura olmaması sebebi ile durum kredi kartı slibi ile kanıtlanmıştır. Ancak barbour standının yetkilisi değişim ve iadenin olmadığını söylemiştir. Neye istinaden olduğunu sorduğumda, kasada tam satıcının arkasında kalacak ve müşteri tarafından görülmeyecek şekilde yaklaşık a4 büyüklüğünde ve içerisinde 'değişim ve iade yoktur.' yazan bir dövizi göstermiştir.

Herhangi bir defo, seri sonu veya toptan satış gibi hususların olmaması ve aynı dönemde perakende fiyatı ile aynı fiyata satılmış olması sebeplerini belirtmeme ve 14 gün deneme, değişim ve iade süremin olduğunu söylememe rağmen ürün bir beden büyüğü ile değiştirilmemiştir. Gerek ürünün defosuz, sağlam ve perakende şekilde teslim edilmesi gerek değişim hususunda hukuken geçersiz olmasına rağmen yeterli bilgilendirme yapılmaması ve muhtemelen bahse konu dövizin görseldeki başka bir montla kapatılması gerekse piyasa fiyatından satılması sebebi ile haksız bir şekilde aldığım ürün bir beden büyüğü ile değiştirilmeyip mağdur edildim. Ürün perakende satışına ilişkin internet satışı görseli, faturam ve 'iade değişim yoktur.' yazılı döviz görseli ekteki gibidir.

Versace
Versace
21 Ocak 2025 19:55

Hocam konu ile alakasız ama boy ve kilonuz nedir bende almak istiyorum deneme şansım da yok kusura bakmayın

Beklenmedik İade Politikası İle Hayal Kırıklığı

Sarar
22 Aralık 2024 19:052.089

"Süreç burası üzerinden Sarar'a iletildikten sonra çok hızlı aksiyon alındı ve ürün iade alındı. Şikayet'i aldıktan sonra direkt mağaza ve benimle iletişime geçen ve problemi hızlı bir şekilde çözen Hakan Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum."

Büşra
Büşra
Barbour
8 Nisan 2024 00:136.087

"Merhabalar konu ile ilgili çözüm talebim sonrasında İ** Ç*** adında bir yetkili tarafıma ulaştı. Konu ile ilgili üzgün olduğunu ve mağazaya gidip fiyat farkı çok yüksek olmayan bir ürün seçmemi rica ve değişimi onunla yapabileceğini söyledi. Mağazaya ayrıca bilgi geçilmişti, ürünü seçtim fark ücreti ödemeden değişimi yapıldı. Yaklaşımı ve çözümcül tavrıyla mağduriyeti giderdiği için teşekkür ederim."

Yanıltıcı Yaka Değişimi Ve İletişim Sorunu

Suat
15 Aralık 2024 11:383.876

Yaklaşık 2 hafta önce yakasındaki deformasyon için Soylu Store’e Barbour montumu götürdüm. Yeni bir yaka takılır mı diye...

Öne ÇıkanKonular