Suat sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Yaka Değişimi Ve İletişim Sorunu

15 Aralık 2024 11:38

Yaklaşık 2 hafta önce yakasındaki deformasyon için Soylu Store’e Barbour montumu götürdüm. Yeni bir yaka takılır mı diye sordum. Yetkili 600 küsur tl karşılığında sıfır yaka takılacağını söyledi. Yeni sıfır yaka takacaksınız değil mi siye özellikle tekrar sordum. Bana yine evet sıfır yaka takılacak bilgisi verildiğinde kabul ederek ödemeyi yaptım. Bir gün sonra cep telefonuma montumun tamire alındığı mesajı geldi. Aradan 1-2 saat geçtikten sonra tamirin tamamlandığı mesajı geldi. Tamirin bu kadar kısa sürmesine sevindim. Birkaç gün sonra montumu almaya gittim. Zamanım kısıtlı olduğu için tamir edilen yeri inceleme fırsatım olmamıştı. Eve geldiğimde yakanın değişmediğini sadece yoğun ütü yapılarak düzeltilmeye çalışıldığını ütü izlerinden fark ettim. Tekrar Soylu Store’ye gittim. Yakanın değişmediğini sadece ütü yapıldığını ütü yanık izlerini göstererek yetkili kişiye gösterdim. Bana taahhüt edildiği gibi komple yakanın yenisi ile değiştirilmesini talep ederek montumu bıraktım. 1saat sonra yetkili biri beni arayarak montu tekrar neden getirdiğimi sordu. Kendisine komple yaka değişikli için montumu verdiğimi karşılığında ödeme yaptığımı ama bunun yapılmadığını sadece ütü yapıldığını söyledim. Yetkili ilk önce yakanın değiştiğini söyledi. Yeni yakada ütü izinin ne aradığını söyleyince birden yakanın üstündeki kadifenin değiştiğini söylemeye başladı. Bana komple yaka değişikli için bilgilendirme yapıldığını bu şekilde olacağını söyleselerdi bu işlemeyi yapmayacağımı söyledim. Yetkili yaka değişiminden bunu anladıklarını son derece rahat bir şekilde söyledi. Kendisinden şirketinin antetli kağıdına yaka değişiminden bunu anladıklarını ama müşteriye komple yaka değişimi söylediklerini yazılı vermelerini istedim. 1 Hafta oldu. Bana dönüş yapılmadı. Montum ise hala orada duruyor.

Halilcan sonuçtan hiç memnun değil

Küçük Tadilat İçin Uzun Süre Bekletildim

Halilcan
02 Kasım 16:32
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
06 Kasım 2024 15:27
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
08 Nisan 2024 00:13
"Merhabalar konu ile ilgili çözüm talebim sonrasında İ** Ç*** adında bir yetkili tarafıma ulaştı. Konu ile ilgili üzgün olduğunu ve mağazaya gidip fiyat farkı çok yüksek olmayan bir ürün seçmemi rica ve değişimi onunla yapabileceğini söyledi. Mağazaya ayrıca bilgi geçilmişti, ürünü seçtim fark ücreti ödemeden değişimi yapıldı. Yaklaşımı ve çözümcül tavrıyla mağduriyeti giderdiği için teşekkür ederim."
Barbour Barbour Ürün Mağduriyeti Ve İletişimsizlik!
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Ve Online Satışlarda Taksit Farklılığı Nedeniyle Kötü Müşteri Deneyimi

Kerem
08 Mayıs 13:05
Edanur sonuçtan çok memnun

Mavi Mont Renk Değişimi Ve Leke

Edanur
15 Aralık 2023 12:34
"Moralim çok bozuktu ve çok güzel ilgilendiler çok teşekkür ederim"