14 Ekim 2024 11:12

Temmuz ayında aldığım yatak, baza, başlık ve 2 tane akıllı yastık ile ilgili sorunlar yaşadım. Ürünler teslimata geldiğinde, teşhir ürünü gönderdikleri o kadar belliydi ki yırtık yatak gönderdiler. Yenisi gönderildi, fakat bazadan ve yastıklardan da şikayetçiyim. 15 günlük iade süresini uzatmak için servis oluşturmaları 1 ay sürdü ve aldığım hiçbir ürünü kullanamadan 3 aydır sorun yaşıyorum. Akıllı yastık diye aldığım yastıkların üzerinde bulunan mavi baloncuklar kulağımızın ve kafamızın içinden çıkıyor. Yaklaşık 35 TL param gitti. Küçük marketlerin bile ürünleri daha kaliteli, en azından iade etme şansınız var. Müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak çok zor ve geniş bir servise gelen ekip arkadaşları da sorun yaratıyor. Bu şikayetlerimi her gün yazacağım ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım.

20 Ekim 2024 02:21

Şikayetime cevap olarak sizinle görüşme sağladık yazmışsınız Yahu ne görüşmesi sağladınız bizim sattığımız ürün kalitesi bu dediniz hiçbir çözüm bulmadınız buradan herkesin bilmesini istiyorum sakin Bambi marka hiçbir ürün almayın Paranızıni çöpe atmayın benim 35 bin tl param gitti insanları kandırmayın akıllı yastık diye sattığınız ürün paramparça bir yastık

14 Ekim 2024 12:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

15 Ekim 2024 14:19

Mustafa sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2024 10:41
"Hızlı bir şekilde ilgilenip sorunu çözdüklerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
20 Şubat 19:29

Setenay
07 Ağustos 2024 19:07
Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Clima Natürel Yatak Ayıplı Mal Gelmesi

Poyraz