Bambi Clima Natürel Yatak Ayıplı Mal Gelmesi

Bambi Clima Natürel Yatak Ayıplı Mal Gelmesi
17 Kasım 2023 15:0020.931

21 Ekim'de mağazadan aldığım Bambi marka clima natural yatağım geldiğinde bazalarda darbe ve kırık olduğunu fark ettim. Aldığım mağazayla iletişime geçtiğimde, mağaza çalışanı sağ olsun Bambi yetkili servisinden kayıt oluşturmamı söyledi ve 21 iş günü içerisinde geleceklerini belirttiler. Bugün 20 gün oldu ve hala gelmediler. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ayıplı malın geldiğini ve iadesini istediğimi belirttiğimde, 'beyefendi, ürünü almıyoruz.' yanıtını aldım. Teknik servisin geç gelmesi durumunda müşteri hizmetleri 'evet, geçilebilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.' diyorlar; ancak iade talebinde bulunduğumda 'beyefendi, kusura bakmayın prosedür böyle.

Sadece bir üst modelini alabilirsiniz.' diyorlar ve kumaş farkını ödememi talep ediyorlar. Peki, müşteri memnuniyeti nerede? Siz koskoca bir firmasınız ve benim mağduriyetimi nasıl gidereceğinizi merak ediyorum. Çözüm bulunmasını istiyorum. Aldığım Bambi mağazasındaki k**bey bizimle çok ilgilendi; gerçekten çok kibar ve ilgiliydi.

17 Kasım 2023 17:20 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Markamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili olarak, iletişim kanallarımız aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

17 Kasım 2023 17:29

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Poyraz
20 Kasım 2023 16:29

İzmir'den aradılar beni ilgilenecek lerini söylediler ama bugün hala arayan soran yok 21 günü geçiyor tamam yoğun olabilirler haklı olarak ama 21 günü zaten bunun için uzun söylediler ama burda müşteri mağduriyeti göz önüne alınmıyor ve müşteri memnuniyeti yok bence çözüm olarak gelip yatağın iadesini alsınlar ben aslında araştırırdım ama Bambi köklü bir firma olduğu için aldım onla kalmadım komşumada aldırttım o memnun ama ben değil bu kadar olacağını bilseydim almazdım

Binnaz
Benzer Şikayeti Var
5 Ocak 2024 03:17

Bir kısımda sünger yırtılması gibi durum bizim yataktad amevcut 1.5 senelik yatak 2 ayın sonunda ageldiler bakmaya teknik servis bir tane varmış Türkiye'de ve her şehre her ay gidilmiyormuş. Bekleme süresinde garantimiz dolmuştu ama geciken onlar kaynaklı Olduğunda garanti süresine aldılar 1 seneden yatak çöker mi dedim güçlendirme yapacaklarını söylediler yatağı alacaklarmı q ay ben yataksız onları bekleyeceğim onarıp getireceklermiş değişim diye bir seçenek yokmuş

Sibel
Şikayeti Çözüldü
17 Aralık 2023 23:37

Bu hafa aynı ürünü aldım bana teşhir ürün yollamış mağaza. Bir de kargo parası 900 TL ver ürünü aldırayım parınıda Bambi den alırsın diyor

Bambi Yatak Ve Baza Şikayeti

18 Mart 2024 13:189.145

Üç ay önce Bambi markasından bir baza satın aldık. Satın aldığımız günden bu yana gıcırtı problemi devam ediyor. Ayrıca ...

1 Destek1 Yorum

Bambi Yatağın Çökmesi Ve Servis Beklentisi

27 Kasım 2023 18:4214.565

13 Ekim'de Bambi ahimesut şubesinden aldığım clima natural yatağı 17 Ekim'de teslim aldım. Birkaç gün sonra yatağın sağ ...

Bambi Yatak Çökme Sorunu Var

2 Mart 2024 23:3914.394

Bambi markasından Clima Natural model yatak satın almıştık. Ancak yatakta inanılmaz derecede çökmeler meydana geldi. Bu ...

1 Destek

Levent
Bambi Yatak 8 Aylık Yatak Hali

Bambi Yatak 8Aylık Yatak Hali

Fatma
Bambi Yatak Çökme Sorunu Ve Haksız Servis Ücreti!

Bambi Yatak ÇökmeSorunu Ve Haksız Servis Ücreti!

Batuhan
Bambi Yatağın Çökmesi