Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Ve Servisinin REZ*ALETİ!

Bambi Yatak Ve Servisinin REZ*ALETİ!
18 Ağustos 2024 13:01

Merhabalar,
17/07/2023 tarihinde Bambi Yatak-Osmaneli/Bilecik mağazasından Clima Natural model yatak aldık.
Mağazada bulunan personele bel ve sırt ağrılarımız için sert ve ortopedik model olması için ricada bulunduk ve nihayetinde Bambi Clima Natural yatakta karar kıldık.
Fakat aldığımızın 8-9. Ayından sonra eşimin yattığı bel bölgesinde çökme meydana geldi.
Mağazaya gidip şikayeti anlattığımızda ;
kenar destek süngerinin kırılabileceğini / deforme olabileceğini, ürünün garantili olup servis incelemesi sonrası değişim olabileceğini söylediler.
Uzun uğraşlar sonrasında 2 ay kadar sonra servis geldi, sözde incelemesini yapmış. (yapmış) diyorum çünkü servis 2 ay sonra çatkapı habersiz geldiği için işyerinde çalışıyordum ve eşim ilgilenmek zorunda kaldı. Servis Personeli
yataktaki çökmüş bölgeye 2 eliyle baskı yaparak yaptığı inceleme sonunda eşime yatakta sıkıntı olmadığını söylemiş ve benzer şeyleri servis formuna yazmış-gitmiş!
Eşim servise el ile tespitin zor olacağını, 80-90 kg bir insanın yatağa uzandığında çökme bölgesini direk anlayacağını söylemesine rağmen servis yetkilisi hijyen kuralları nedeni ile yatağa yatmadan kararı vermiş.
Haklı mücadelemden vazgeçmeden bunun üzerine 3 kere daha yatak aldığım bayiye gidip durumu bildirdim. Onlarda bizim yapabileceğimiz tek şey Servis Kaydı açarak tekrar servisi yönlendiririz demek oldu. Son olarak 13/08/2024 tarihinde bayiye gittiğimde ise servisin konuyu sonlandırdığını ve artık bu şikayet için gelmeyeceğini söyledi.
Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulunacağım, Hakkımı alana kadar davamdan vazgeçmeyeceğim!

bambi-yatak-ve-servisinin-rezaleti-1.pdf
19 Ağustos 2024 08:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

19 Ağustos 2024 15:54

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Fatih
29 Ağustos 2024 10:42

Tarafıma sadece telefon aracılığıyla ulaşıldı. Şikayetimin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen Bambi servisinden bir yardım göremedim. Şikayetimin ertesi günü beni arayıp servisi yönlendireceklerini ve Şikayetvar sitesindeki yorumumu olumlu olarak düzeltmemi rica ettiler bir de!

Songül

Her şeyde kullanıcıdan kullanıcıya fark var diyorlar ve asla zararınızı karşılamıyorlar

Songül

Siz yetişkin birey olarak kullandınız. Benim 30 kiloluk kızımın yatak demir profilleri eğildi. Şimdi de darmadağın oldular.

Bambi  Yeni Yatakta Beklenmedik Çökme Ve Servis Sorunları

21 Mart 2024 18:28
İlter sonuçtan hiç memnun değil

İlter
08 Ekim 2024 11:25

Bambi Yatak Aldım Yatakta Çökmeler Oluştu.

Derya
30 Temmuz 2024 12:22