Bambi Yatak Aldım Yatakta Çökmeler Oluştu.

30 Temmuz 2024 12:22

Eşim de boyun fıtığı bende ise belimde disk kayması var. Bambi Atakum mağazasına giderek rahatsızlıklarımızı belirttik orada yatak olarak biosalt a karar verdik. 2023 Aralık ayında satın aldım. Bir aylık süreçte yatakta çökmeler başladı ve inanılmaz sırt ağrılarıyla uyanmaya başladım yeni yatak dedim herhalde ondandır fakat bu ağrılı uyanışlar şiddetle devam etti. Müşteri hizmetlerini aradım aldığım yere yönlendirdi. Yatağı aldığım bayii ye gittim fotoğraflarını gösterdim yatakta 6 ayda bu çökmelerin normal olmadığını belirttim servis kaydı açacaklarını söylediler fakat ne servis ne de bir geri dönüş alamadım yatağı aldığım günden beri sorunlarım devam ediyor. Çevreme eşime dostuma kesinlikle Bambi yatağın ne kadar kötü bir Marka olduğunu anlatıyorum bende özel sektör perakende çalışanıyım müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir bize böyle öğretildi ne bir kurumsallık ne de bir müşteriyi memnun etme çabası yok maalesef. Tüketici Mahkemesi'ne verip haklarımı yasal yollardan arayacağım.

30 Temmuz 2024 12:33 (Şikayetten 11 dakika sonra)
30 Temmuz 2024 13:33

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Markamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili olarak, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

22 Nisan 2025 19:45
Bambi Yatak Hayal Kırıklığı: Sırt Ağrısı Ve İade Sorunu
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatakta Sırt Ağrısı Ve İlgisizlik

30 Ocak 2025 12:15
Bambi Yatakta Sırt Ağrısı Ve İlgisizlik
Ceyhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 11:38

11 Ekim 2023 00:37
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
02 Mart 2025 13:36