Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
06 Kasım 2023 15:40

İki adet Aygaz küçük tüp aldım. Gelen arkadaşlara emniyet lastiği kontrolü yaptırdım. Tüp ilk kullanımda alttan alev aldı. Altta tam gaz çıkışının olduğu yerde üzerinde Barkodun olduğu yerde, tanıtım ve uyarıların olduğu plastik ve kağıt karışımı bir bilezik var. Bu plastik gibi olan nesne tutuştu alev yükseldi üzerindeki tencereyi alıp ıslak bir havlu ile söndürmeye çalıştım. O anki korkum tansiyonumu yükseltti. Telefonla aradım haber verdim. Tüpün resmini çekip attım bir gün sonra tekrar aradım ne zaman geleceklerini sordum sürekli çok yoğun olduklarını geleceklerini söylediler. Bugün aradığımda telefonu meşgule attılar. Bu konuda muhatabım artık Aygaz kurumudur. Kimse ilgilenmez ise gerekeni yapacağım.

06 Kasım 2023 17:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Halenaz

22 Ağustos 2024 18:31
Ömer sonuçtan memnun

Ömer
10 Aralık 2024 16:26
"Şişli bayiden Şaban bey aradı. Gayet nazik ve yapıcı bir şekilde sorunu halletti. İletişimi oldukça pozitif ve profesyonelceydi. Teşekkür ederim kendisine."

Aygaz'ın Tedarik Edemediği Karavan Tüpü Yüzünden Ertelediğim Yolculuk!

Engin
02 Ağustos 2024 00:43