Ayakkabı malzemeleri.com dan 1650 liralık ürün aldım. 24 saatte kargoya verileceğini yazdıkları halde 2 gündür kargoya verilmedi. Hiçbir mesaja dönülmedi asla bir muhatabım yok karşımda. 1 gün daha bekleyeceğim ve sonra yasal takip başlatacağım. Bu kadar kolay olmamalı.

25 Kasım 2024 19:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, değerli müşterimiz cumartesi günü saat 21 de alışveriş yapmış ve pazartesi günü sabah mesai saatine kadar bize ulaşmaya çalışmışsınız. Malum pazar günü firmamız kapalı. Pazartesi günü bizi telefonla arayıp siparişiniz hakkında bilgi almış olmanıza rağmen bu şikayetin sebebini anlayamadık maalesef. Sipariş tarihi 23/11/2024 cumartesi saat 21:01 Sipariş kargo tarihi 25/11/2024 pazartesi saat 14:00 Bu kadar telaşlanmanıza inanın gerek yok, Sizden ricamız lütfen bu şikayeti çözümlendi olarak düzenlemenizdir. Teşekkürler

Siparişim Onaylandı Ama Ürünlerim 9 Gündür Gönderilmedi

Hamdi
23 Ağustos 2025 11:351.370

14.08.2025 tarihinde makinakapında.com üzerinden 13 kalem çeşitli bahçe ve inşaat malzemesi siparişi verdim. Sipariş num...

Ayakkabimalzemesi.com İlgili Firmaya Ulaşamıyorum Telefonlarına Cevap Vermiyorlar

Canan

"Ayakkabı malzemesi.com'dan çok memnun kaldım ulaşamadım tedirgin oldum buradan ulaşmak durumunda kaldım ürünleri teslim aldım kendilerine teşekkür ediyorum alışverişim devam edecektir"

1 Yorum