Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Axen AX40DAB13 TV Yazilim Ve Uygulamalar Açılmıyor

Axen AX40DAB13 TV Yazilim Ve Uygulamalar Açılmıyor
14 Kasım 2023 20:18

AX40DAB13 model televizyon aldım. Format attıktan sonra güncelleme yapmak istediğimde, en son 2021 güncellemesi mevcut; yeni bir güncelleme bulunmuyor. Ayrıca TV+ Plus ve Bein Connect uygulamaları artık açılmıyor. Üründen dolayı şikayetçiyim. Müşteri hizmetleri ile iletişim kurulamıyor. Android TV kullanımında maalesef yeterli destek sağlanmazsa, Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

15 Kasım 2023 12:50 (Şikayetten 16 saat sonra)

26862878 numaralı şikayet hakkında, Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi "canlı destek" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

15 Aralık 2023 15:19

Merhabalar Sunny müşteri hizmetleri bağlı bulunduğum yetkili servisin numarasını vererek ilgili İstanbul Cumhuriyet mahallesinde bulunan servisi aradım her fun geleceklerini söyleyip maalesef isten izin alıp eve geldiğimde sürekli bekletip evde gelmemişlerdir bugün artık son kez aradığımda gene geleceklerini söylediler ama maalesef ilgili insanları oyalamaktadırlar ayrıca 350 TL servis ücreti dahil gelecekleri halde gelmemektedir yetkili servis isini yapmamaktadır istediğiniz servise götürün demektedir Axen TV aldığıma çok pişmanım televizyonu hala kullanamamaktayım doğru düzgün hizmet maalesef yok

Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
06 Haziran 2023 11:03
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Axen TV'ye Güncelleme Desteği Sağlanmıyor

29 Mayıs 2025 12:08
axen-tvye-guncelleme-destegi-saglanmiyor-1.pdf
Didar sonuçtan hiç memnun değil

Didar
10 Kasım 2023 22:44

Axen Android TVde Kanal Sıralaması Sürekli Bozuluyor Çözüm Bulamıyorum

M. B.
05 Ekim 2025 19:24
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Axen Yetkili Servis Bile Yardımcı Olmuyor

Gökhan