Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2023 12:43

Avva mağazası Taurus AVM şubesinden iki adet kot pantolon satın aldım ve paçalarını düzelttirmek için terzi işlemi yaptırdım, fakat o kadar vasat ve dalga geçer gibi bir işlem yapılmış ki eve gelip denediğimde herhalde gerçekten dalga geçildiğini düşündüm, fotoğraflarını ekliyorum zaten anlayacaksınız. Yamuk yumuk ve yanları bombeli paçaların. Mağazayı aradığımda terzi işlemi görmüş olan ürünün iadesi veya değişimi yapılamayacağı sadece paçalarını düzeltmeye çalışacaklarını söylediler. Ben sizin terzinize tekrardan güvenip nasıl işlem yaptırayım peki? Bunu kabul etmediğimi ve mağduriyetimi nasıl gidereceksiniz diye sorduğumda yardımcı olamayacaklarını yinelediler. Hiçbir şekilde memnun kalmadım bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Bu tarz markaların müşteriye karşı memnuniyet hassasiyeti çok daha fazla olması gerekir çalışanlarınızı özellikle terzinizi gözden geçirmeniz dileğiyle.

09 Mayıs 2023 12:47

Yakub Yücel müşteri ismi.

09 Mayıs 2023 13:35 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Merhaba Sizden gelen bildirime her zaman önem vermekteyiz. Yapmış olduğunuz bildirimle ilgili olarak gerekli araştırmalar sağlanacak ve en kısa sürede tarafınıza telefon ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır . Saygılarımızla , AVVA Müşteri Hizmetleri

11 Mayıs 2023 09:41
Avva Giyim Mağazası Terzi Mağduriyeti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Evet gelen yanıt ve kaba üslup üzerine Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurulacaktır.

Termostat Bölgesindeki Lekeler Ve Yün Topaklanması Nedeniyle Mont Değişimi Talebi

Batuhan
05 Mart 13:40
termostat-bolgesindeki-lekeler-ve-yun-topaklanmasi-nedeniyle-mont-degisimi-talebi-2.jpg
termostat-bolgesindeki-lekeler-ve-yun-topaklanmasi-nedeniyle-mont-degisimi-talebi-1.jpg

Barış
17 Ağustos 2025 18:35
Avva Change Eşofman Kısa Sürede Soldu Ve Deforme Oldu, Çözüm Bekliyorum
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
14 Ağustos 2025 15:04
Garanti Süresi İçinde Çözülmeyen Sorun, Mağduriyet Ve İletişimsizlik
Garanti Süresi İçinde Çözülmeyen Sorun, Mağduriyet Ve İletişimsizlik
garanti-suresi-icinde-cozulmeyen-sorun-magduriyet-ve-iletisimsizlik-1.jpg
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Avva Giyim Defolu Ürün İçin Değişim Talebine Olumsuz Yaklaşım

10 Ağustos 2025 03:05