Mavi sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 01:01

29 Kasım - 10 Aralık tarihleri arasında, Trabzon ilinden kiralama islemim oldu. Aracı aldıktan 100-130 km sonra benzin yüklemesi yaptırdım (aracı full aldığımı sanıyordum) Eco modda 60-80 km hız ile kullanmama rağmen şehir dışında 450 TL ile aracı fullledim.
Birkaç gün sonra ofise uğrayıp bir sorun olduğunu bana full bir araç verilmediğini, 130 km de Clio aracın bu kadar yakma olasılığının olmadığını anlatmaya çalıştım. Çalışan arkadaş kendisinin bu konuda hiçbir şey yapamayacağını, bir önceki müşterinin aracı full olarak verdiğini, eksik verdi ise şayet onu da Allah görüyor diyerek hiçbir şekilde yardımcı olmamıştır.
Arhavi - Fındıklı arası heyelan olması yol kapanması sonucu aracı mecburi bir şekilde uzatmak zorunda kaldım. 10 Aralık akşam 22.00 da ofise aracı teslim ettim. Tekrar bu konuyu gündeme getirdim. Ofis çalışanı kendisinin bir şey yapamayacağını yineledi. Ve kesinlikle beni dinlemedi. Çünkü sadece kendi sözlerini bana anlatmaya çalışıyordu ve hep aynıydı " şikayet ben buradan açamıyorum, şikayet için mail atabilirsiniz, bir önceki müşterinin aracı full verdim deyip de vermemiş olması durumunda şirketimiz suçlu değildir, siz yakıt hızlı düştüğünde baştan bizi arayacaktınız "
Bu sözler müşteri memnuniyetini önceleyen firmanın personeline ait. Ben bir başkasının eksiğini tamamlamak zorunda bırakılamam. Firma eğer ki araç full verildi. Full alınır diyorsa bunu kontrol etmeli. Ki bu firmadan ilk kiralamam da değil. Uzun süreli çok kez kiralamam mevcuttur.

Bu şekilde çözümsüz bir sorun yaşadıktan sonra araçla karşıya bırakılmam dahi teklif edilmedi. Bundan önceki her kiralamada böyle bir hizmet almamış olsaydım bu kiralamada da aramazdım.

Sonuç olarak evet tabi ki Allah görüyor benden önceki kiralamada eksik yakıt ile ibre düşmeden teslim edilmiş olabilir fakat bunun ceremesini bir sonraki kullanıcının çekmesi etik değil. Sorun 100 veya 200 TL de değil. Sadece sadık bir müşteri olarak biraz daha empati ile yaklaşılması. Benden empati isteyen personel arkadaşın sözüne ithafen

f. N. H

11 Aralık 2024 08:40 (Şikayetten 7 saat sonra)
11 Aralık 2024 21:24
eksik-yakitla-teslim-edilen-arac-ve-cozumsuzluk-2.jpg
eksik-yakitla-teslim-edilen-arac-ve-cozumsuzluk-1.jpg

Mail olarak geri dönüş yapıldı. Ben detaylı bir şekilde tekrar sizlere savunduğum durumu mail olarak tekrarladım. Açıkçası müşteri memnuniyeti ile alakalı uzaktan yakından bir durumla karşılaşmadım. Bunu yani sıra; aracın sağ ön alt kısmında ufak bir sürtme olmuş benim tarafımdan, fark etmedim fakat çekilen çıkış fotoğraflarına güvenerek kabul ettim. Ofis çalışanı bu konu hakkında tarafıma dönüş sağlayacağını iletmişti. Geri dönüş ne mail ne de telefon yolu ile olmadı. Ben çağrı merkezini arayıp durum hakkında bilgi almak istediğimi söyledim. Ve telefonda görüştüğüm arkadaş 1800 TL hasar ücreti çıkardıklarını söyledi. Ofis çalışanının sözüne inanmamak gerekmiş yani buradan bunu çıkarıyorum. Çünkü yardımcı olacaklarını söylemişti. İşçilik dahil olsa bile 1800 TL etmeyecek bir çizik için ücret alacaklar ve hala müşteri memnuniyeti diyorsunuz? Helallik haramlık filo gruplarında pek önemli değil diye düşünüyorum artık. Ekte çizik de olacak kararı artık bunları okuyanlar versin. Sanki dalga geçer gibi full depo itirazıma cevap da ektedir, aracı aldığım ve bıraktığım hasarlı kısım da. Pasta cilanın dahi düzelteceği hafif sürtme için 1800 TL... Diyecek söz kalmadı size. Faturasını da mail olarak tarafıma gönderin lütfen. İyi çalışmalar

11 Aralık 2024 21:46
eksik-yakitla-teslim-edilen-arac-ve-cozumsuzluk-1.jpg

14 Aralık 2024 14:58

Müşteri temsilcisi ile görüştük. Yakıt konusunda full alınıp full verildiği gözüktüğünü bir şey yapamayacağını iletti. Bu konuda çözüm sunulmadı. 1800 TL hasar için de müşteri memnuniyeti adına 800 TL indirim yaptıklarını ilettiler.

16 Aralık 2024 13:08
17 Aralık 2024 06:13

İ*** hanım; 1800 TL olan tutarın 800 TL indirim yapılarak 1000 TL olacak şekilde güncelleneceğini, şikayetimi revize etmemi istedi. Ben de kendisine yakıt konusunda üstte de çok kez belirttiğim açıklamaları yaptım. Maksimum 280 TL yakacak mesafeye 450 TL ödediğimi de belirttim. Slip de var km de saat de mevcut. Yakıt konusunda yardımcı olunmadığını, bir önceki müşterinin eksiğini ben tamamlamayacağımı, bunun firmanın eksiği olduğunu yapılan indirim için revize edebileceğimi dile getirdim. Avec tarafından burada görülen son mesaj yazılmadan önce tekrar İ*** hanım aradı "şikayetimi silmediğim takdirde indirim yapılmayacağını" iletti. Kendilerinin böyle beyanı bir önceki görüşmede olmadığını, üstlerine kendisini de şikayet ettiğimi iletmesini söyledim. Üstleri ile görüşüp bana geri döneceğini, 1800 TL olan hasar ücretini kendisinin inisiyatifinde 800 TL indirim yaptığını, şikayet silinmediği takdirde iptal olacağını ve sonrasında tekrar arayacağını söyledi. Fakat anladığım kadarıyla İlayda hanım CRM de tek çalışan ki kendisi zaman bulamayıp aramadı, bilgi vermedi buraya mesaj yazıldı. Kartımda depozito ücretinin 1800 TL olan kısmı çekildi. Hakkıysa o çiziğin helal olsun. Ki öyle düşünmüyorum. Ben sizlere sadece hakkım olanı, ofis çalışanınız ile hesapladığımız ve yukarı yuvarlayarak çıkarttığımız ücreti ilettim. Ve bunu da ücret istediğimden değil müşteri memnuniyeti misyonu olan firmanın hakkımızda kısmına inanarak yazmıştım.   Müşterinize 1800 TL olmayacak bir hasara 1800 TL yazıp sonra indirim yapmış gibi 1000 TL deyip, revize edilmesini rica ettiğiniz şikayeti 800 TL'ye müşteriden kaldırmasını talep etmeniz kurumsal bir firma için etik olarak görünmüyor. Kiralama şartlarını biliyorum, sorun hasar ile alakalı değildi bunu da yukarıda çok kez belirttim tekrar tekrar yazdırıp sadece zamanımı çalıyorsunuz. Ben hakkım olanı söyledim. Gerisi sizin firmanıza kalmış. 800 TL için hatta 1800 TL için haklı olduğum şikayetimi silmem. İ*** hanımın ilk görüşmede vermiş olduğu sözleri bile tutmayarak beni 800 TL ile resmen tehdit etmiştir. Ben şimdi İ*** hanımı kime şikayet edeceğim? Kurumsal firmanızda İ*** hanımdan başka kimse yok sanırım. Kurumsal dedim ama hangi kurumsal firma da sürekli aynı kişi ile görüşülüyor ve ses kayıtları olmasına rağmen insanlar bu denli mağdur ediyorlar bilemedim.

28 Temmuz 2025 19:45
Budget (budget.com.tr)  Araç Tesliminde Yakıt Doluluk Sorunu ve Yanıltıcı Uygulamalar

Cahit
28 Temmuz 2024 12:08
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
27 Eylül 2024 23:50
Serdar sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 17:18
"Şikayetvar sayesinde şikayetimi müteakiben 1 saat içerisinde geri ödemeyi Windy Car şirketi gerçekleştirdi. Sitenize ve Windy Car yetkilisine teşekkür ederim."
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
20 Kasım 2023 23:11