Fati̇h sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 14:44
Fati̇h'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayet var a yazdığım gün servis personeli ibrahim bey geldi ve cihazı defalarca test ederek sorunu bulup çözdü. İbrahim beye ve serviste müştrileri arayan arkadaşlara Teşekkür ediyorum”

İhlas su arıtma cihazımı İhlas servis personeli bozdu ve çözemiyorlar. Oyalayıp duruyorlar. İhlas Cebilon Platinum model su arıtma cihazım var. 10.10.2024'de İhlas'ın Fatih yetkili servisi Dolunay Pazarlama personeli gelip filtreleri değiştirdi. 1600 TL para ödedim ve değişim sonrası işlemi yapan m** z*** isimli personele suyun çok az aktığını, problem olduğunu söyledim.

Kendisi bana hızlanır, 1 saate dedi. Ancak 3 gün geçti ve su hâlâ iğne ucu gibi akıyor. Tekrar servisi aradım, bu kez i*** Bey geldi, o da çözemedi ve halen cihazım arızalı, oyalayıp duruyorlar. Çözemiyorlar problemi. Yani kısaca İhlas su arıtma cihazımı filtre değişimi gibi basit bir işlemde yetkili servis personeli beceremeyip bozdu. Mağdur oldum. Eve su taşıyorum ve çözen de yok.

15 Ekim 2024 16:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Fati̇h
Fati̇h
15 Ekim 2024 18:18

15 Şubat 2025 13:14

29 Ağustos 2024 15:36
İhlas Ev Aletleri İhlas İzmir Servis
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 16:35
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Su Arıtma Cihazında Yüksek Filtre Değişim Ücretleri Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

03 Mayıs 2025 12:39