Seda sonuçtan hiç memnun değil

Audi A3 Bakım Ve Onarım Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Seda
09 Aralık 2024 08:46

Audi A3 TSFI 3.5 aracımızı ikinci el satın aldık ve bir yılı aşkın süredir aktif olarak kullanıyoruz. Arabanın tüm bakımları Doğuş Oto ve ozon tarafından yapılmış olup, geçen hafta ağır bakıma girdi ve 24 bin TL civarında para ödedik. İstenilenlerin dışında bir işlem yapılmamasını söyledik fakat istediklerimizin çoğu yapılmadı diyebiliriz. Yazılımsal sorunlar olup göstergede bulunan ışıkları söndürmediler. Ön park sensörünün çalışmadığını belirtmiştik, hala çalışmıyor ve araçta ünlem işareti yanıyordu. 2 km gittikten sonra sönecek denildi. Saçma sapan satılan arabanın arkasında durmayan bir marka olan Doğuş Oto'dan bahsediyoruz. Arabayı aldıktan hemen 2. gününde ön takımından sürtme gibi sesin geldiği duyuldu. Tekrar arayarak söyledik, getirin dediler. Arabayı 1 Aralık'ta teslim ettik, bugün 9. gün ve hiç alakası olmayan parça değişimi için 60-70 bin TL civarı parça parası istediler. Arızanın tespiti parça değişimi sonrası ortaya çıkacakmış. Böyle bir saçmalık görmedim, duymadım. Gerekli yerlere bildirimde bulunup CİMER'e şikayet edeceğim.

Onur
02 Ağustos 2024 18:22