Olcay sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 21:36

Ben 2024 Mart ayında Manisa Magnesia Atasun Optik'ten Ray-Ban marka numaralı gözlük aldım. Gözlüğü Ayvalık Cadde mağazasından teslim aldım fakat gözlüğü takınca hiç göremedim. Acaba yanlış cam mı takıldı diye mağazaya gittim, kontrolü yapıldı ve yanlışlık yok dediler. Doktor hatası olabilir denildi ve ben hemen o gün Ayvalık'ta bulunan özel göz doktoruna muayene oldum ve gerçekten birer numara fazla yazılmış. Tekrar Atasun'a gelip reçeteyi verdim ve camlarım ücretsiz değişti. Buraya kadar her şey yolunda gidiyordu ama bu sefer camlar düzeldi, gözlükte problem başladı. Gözlükte yamukluk var, gözümde durmuyor, hemen burnumun ucuna geliyor. Ne mağazada çözdüler ne de genel merkezde sorunum çözülmedi. Gözlüğü aldım, altı ayda toplam bir ay kullanmadım. Merkeze gönderiliyor, yirmi günden önce gelmiyor ve ret cevabı geliyor. Bu gözlükte sorun olduğunu kabul etmediler ve ben 18 Kasım'da Afyon Park AVM'deki Atasun Optik'ten 4 bin 240 TL ödeyerek tekrar gözlüklerimin aynısını almak zorunda kaldım ve hâlâ kabul etmeyip bir de Ayvalık Cadde Atasun Optik'te çok ilgisiz ve ters muamele gördüm. Ayrıca bir de 'Biz sizin gözlüğünüzü değiştirdik' demeye başladılar. Ben de 'İspatlayın o zaman' dedim, 'Yalan söylüyorsunuz' dedim, mağazadan çıktım. Tekrar gittim, 'Nasıl değişti, niye benim haberim yok?' dedim. 'Pardon, arkadaş yanlış bakmış, cam değişmiş' dediler. Sonuç olarak ben emekli bir kişiyim, yedi ay içinde gözlüğümü kullanamadığım için aynı gözlüğü aynı modeli tekrar para ödeyerek almak zorunda kaldım. Yedi ayda 8 bin 240 TL gözlük parası ödedim, birebir aynı gözlüğü aldım, şimdi hiçbir problem yaşamıyorum. Bana satılan kusurlu ilk gözlüğün zararının karşılanmasını istiyorum.

30 Aralık 2024 08:55 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Aralık 2024 18:59

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Olcay
12 Ocak 13:26

Sorunun giderilmiş olduğunu yazmış gibisiniz bu kadarına da pes koskoca firma sattığı gözlüğün arkasında durmuyorsa yazıklar olsun insanları yanıltmayın nerede görülmüş yedi ay sonra aynı marka aynı gözlüğü tekrar para ödeyerek almak bende hakkımı helal etmiyorum ikinci gözlüğümü canım para harcamak istediği için aldım herhalde gözlüğün hatalı olduğunu size kanıtlamış oldum ilgisizliğiniz için teşekkür ederim yazıklar olsun

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 13:29
rayban-gozlugumdeki-yamukluk-icin-magazada-cozum-bulamiyorum-2.jpg